receptie socrates clinic timisoara

Socrates Clinic Timișoara

Livrăm servicii şi experienţe de calitate de 5 stele, cu pasiune și excelență, de peste un deceniu. Mai mult de 1000 de pacienți revin la noi cu fidelitate și încredere.

De ce ne ocupăm de recuperarea medicală?

Chiar ne pricepem şi suntem buni la asta.

Socrates Clinic și-a început activitatea în anul 2008 și înca de atunci și-a dorit o abordare nouă în ceea ce privește tratamentul complex fizical- kinetic. Socrates Clinic are o structură clară, bine organizată şi este condusă de Dr. Armand Gogulescu, medic primar de recuperare, medicină fizică şi balneologie, doctor în medicină, cu o experienţă practică în domeniu de peste 21 ani. Citește mai mult

Astăzi, prin echipa sa de specialiști, Socrates Clinic înseamnă un nou concept în tratamentul complex de recuperare medicală, fiind unica de acest gen din Timișoara și din regiunea de Vest. În noua locație ce dispune de un spatiu de aproximativ 1000 mp, cu mai multe cabinete de consultații, cu medici specialiști în Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, Ortopedie-Traumatologie, dar și în Reumatologie și Dermato-Venerologie, Socrates Clinic abordează pacientul nu doar ca pe un corp cu probleme de „funcționare”, ci ca pe o ființă în suferință, întâmpinându-l într-un mediu prietenos încă de la recepție.

De ce să alegi Socrates Clinic?

Ce vezi când ajungi la noi?