HC1_1035

Socrates Clinic si-a inceput activitatea in anul 2008 si inca de atunci si-a dorit o abordare noua in ceea ce priveste tratamentul complex fizical- kinetic.

Astazi, prin echipa sa de specialisti, Socrates Clinic inseamna  un nou concept in tratamentul complex de recuperare medicala, fiind unica de acest gen din Timisoara si din regiunea de Vest. In noua locatie ce dispune de un spatiu de aproximativ 1000 mp, cu mai multe cabinete de consultatii, cu medici specialisti in Recuperare, medicina fizica si balneologie, dar si in Reumatologie si Neurochirurgie, Socrates Clinic  abordeaza pacientul nu doar ca pe un corp cu probleme de “functionare”, ci ca pe o fiinta in suferinta  intampinandu-l intr-un mediu prietenos inca de la receptie. Nuantele naturale, insotite de un verde deschis si texturi de lemn, desavarsesc personalitatea acestui loc in care sanatatea este nepretuita.

Membri echipei noastre folosesc aparate de ultima generatie in domeniu, printre care si un laser unic in oras, cu efecte uimitoare in tratarea patologiilor  sistemului musculo-artro-kinetic.

Insa varful de lance al abordarii noastre inedite este baza de hidrokinetoterapie, oferindu-le pacientilor singura locatie din Timisoara in care se pot bucura de beneficiile exercitiilor efectuate in apa. La dispozitia acestora se afla un bazin de 50 de metri patrati, cu apa la o temperatura de 33-34 de grade si pregatirea kinetoterapeutilor in acest sens.


COLABORATORI/ PARTENERI

IMG_3132