142016Dec

Diana Perii, profesor de religie: Edemul mâinii s-a redus vizibil după trei serii de tratamente

diana-perii

„Locuiesc în zonă, în apropierea clinicii şi am constatat încă din primăvară faptul că s-a deschis un nou centru privat de recuperare medicală. Un vecin – care l-a însoţit aici la bazin pe nepoţelul lui ce avea nişte probleme la picioare, ulterior ameliorate semnificativ prin hidroterapie – mi-a recomandat călduros serviciile Socrates Clinic. Recomandarea lui a contat mult în decizia mea finală, dar iniţial am studiat pe Internet mai multe variante alternative localizate în cartier.

Am văzut pozele din interiorul clinicii de pe website-ul Socrates, prima impresie a fost de nou şi luxos, iar combinată cu lipsa afişării publice a informaţiilor despre preţurile practicate, mi-a creat aşteptarea falsă că în mod sigur e prea scump pentru mine, un profesor bugetar. Până la urmă, atunci când m-am informat telefonic s-a dovedit că nu e aşa, dar la început am avut anumite reţineri datorită fricii de necunoscut.

Sufăr de un limfedem al unuia dintre membrele superioare ca urmare a unei afecţiuni grave favorizante. Acum sunt deja la a treia serie de tratamente, începute în luna mai şi cu trei luni de pauză între ele, constând iniţial din masaj şi kinetoterapie pentru mâna umflată, la care s-a adăugat acum şi hidroterapie în bazin.

Atmosfera plăcută şi angajaţii tineri, zâmbitori şi amabili m-au ajutat să nu mă simt prost şi să capăt curaj pentru a putea pune toate întrebările de clarificare legate de afecţiunea mea. Atitudinea agreabilă a oamenilor pe care îi întâlnesc la Socrates Clinic mă face să plec mereu încărcată cu energie pozitivă de aici. Terapeuţii se interesează permanent dacă mă deranjează sau mă doare ceva şi au răbdare să îmi arate toate exerciţiile de gimnastică medicală de 2-3 ori, până le reţin şi le învăţ bine prin repetiţie.

Edemul s-a redus vizibil între timp, fapt confirmat de toţi cunoscuţii apropiaţi cu care discutasem şi anterior. Chiar şi medicul meu de familie a fost plăcut surprins la ultima consultaţie de aspectul clar ameliorat al mâinii.

De asemenea, recomand angajarea unui specialist în acupunctură şi unui număr mai mare de kinetoterapeuţi şi maseuri tineri pentru a face faţă afluxului ridicat de pacienţi în orele de vârf.”