Doctori & Terapeuți Socrates Clinic

Avem o echipă profesionistă şi bine sudată de medici şi fiziokinetoterapeuţi în care există un echilibru optim între specialităţile medicale asociate recuperării fizice medicale.

Medici Socrates Clinic

Profesionişti desăvârşiţi, cu ani buni de experienţă în spate, dar şi cu suflet şi empatie pentru pacienţii lor, care salvează, recuperează şi schimbă în bine destine, dându-le o nouă şansă la o viaţă normală, fericită, funcţională, mobilă, cu mai puţină durere şi suferinţă Citește mai mult

Aşa sunt medicii cu care colaborează Socrates Clinic pentru consulturi interdisciplinare. Medici experimentaţi şi căutaţi, apreciaţi şi solicitaţi de pacienţi, cu o adresabilitate largă, cei mai buni în specialitatea lor: recuperare, medicină fizică şi balneologie, reumatologie, neurologie, neurochirurgie şi ortopedie. Felul deschis, concret şi aplicat în care medicii discută cu pacienţii şi se interesează pe parcurs de evoluţia şi progresul lor este tonifiant şi încurajator.

Dr. Armand Gogulescu

Dr. Adela Gorun

Dr. Mariana Pekurar

Dr. Daniela Dragomir

Prof. Dr. Caius Solovan

Dr. Alina Gogulescu

Dr. Leonardo Porojan

Dr. Alexandru Luchian

Dr. David Marina

Terapeuți Socrates Clinic

Cu un zâmbet pe faţă, o vorbă bună şi un sfat potrivit pentru fiecare pacient aflat în suferinţă. Aşa sunt fiziokinetoterapeuţii Socrates Clinic. Le iau oamenilor durerea cu mâna. Citește mai mult

Între terapeut şi pacient se dezvoltă o relaţie apropiată, de încredere, bazată pe comunicare, empatie şi respect reciproc, printr-o ascultare atentă şi oferirea unor răspunsuri clare şi detaliate la întrebările legate de procedurile recomandate de medic Atmosfera plăcută şi angajaţii tineri, zâmbitori şi amabili ajută pacienţii să capete curajul de a pune toate întrebările de clarificare legate de afecţiunea lor. Fiziokinetoterapeuţii Socrates Clinic sunt tineri, dar ştiu ce fac. Profesionişti bine pregătiţi, au ritm, siguranţă în terapie şi în fiecare intervenţie. Deţin tehnică şi metodă de lucru, dar învaţă permanent din fiecare caz, studiază speţele pentru a putea răspunde unor aşteptări specifice diferitelor afecţiuni şi se specializează suplimentar pentru a evolua profesional. Dacă le-am face un portret robot pentru a-i descrie, sunt amabili, politicoşi, drăguţi, agreabili, pozitivi, prietenoşi, deschişi, calmi, zâmbitori, binevoitori, răbdători, perseverenţi, grijulii, atenţi la detalii şi serioşi în abordare. Ascultă atent şi comunică frecvent cu pacienţii, simplu, clar şi explicit. Ştiu să se facă înţeleşi şi au dobândit din experienţa de zi cu zi o bună psihologie a pacientului suferind. Empatici cu omul aflat în suferinţă, încurajează pacienţii să se exprime şi să pună întrebări. Stau de vorbă cu pacienţii şi răspund la întrebările lor, oferă explicaţii detaliate, nu îi iau prin surprindere, ci îi pregătesc pentru tot ce urmează. Se interesează permanent de starea pacienţilor lor şi urmăresc cu perseverenţă ca aceştia să înregistreze o ameliorare treptată a stării lor, o evoluţie pozitivă a sănătăţii. Sunt prezenţi acolo unde e nevoie de ei şi când e nevoie, focusându-se pe nevoile pacientului şi concentrându-se pe rezolvarea problemelor lui. Sunt implicaţi trup şi suflet în profesie, dedicaţi şi dăruiţi, cu o mare disponibilitate de timp şi psihologică şi o capacitate ridicată de a rezolva cazuri complicate şi complexe şi a recomanda un program de exerciţii personalizat. Prompţi în reacţie, se preocupă de respectarea programărilor şi… nu îşi uită pacienţii cu electrozii pe corp după finalizarea timpilor recomandaţi pentru procedură.

Mădălina Costescu

Alexandra Gherman

Cristina Mitar

Liliana Păun

Bianca Pantelimon

Paula Vacca Bermudez

Thomas Stoica

Robert Berecki

Claudiu Dragoi

Florina Toncea