Termeni & condiții

1. Introducere

Acești termeni și condiții („Termeni și condiții”) stabilesc termenii și condițiile de utilizare a website-ului https://www.socratesclinic.ro/ („Website”), operat de SC Socrates Medical Center SRL („Clinica”).

Prin accesarea sau utilizarea Website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, nu trebuie să accesați sau să utilizați Website-ul.

2. Definiții

În acești Termeni și condiții, următoarele termeni vor avea următoarele semnificații:

  • „Website” înseamnă Website-ul SC Socrates Medical Center SRL, accesibil la https://www.socratesclinic.ro/.
  • „Clinica” înseamnă SC Socrates Medical Center SRL, operatorul Website-ului.
  • „Utilizator” înseamnă orice persoană care accesează sau utilizează Website-ul.

3. Accesul și utilizarea Website-ului

Clinica vă acordă o licență neexclusivă, netransferabilă și limitată pentru a accesa și a utiliza Website-ul. Această licență este valabilă doar pentru scopuri personale, non-comerciale.

Nu aveți dreptul să:

  • copiați, modificați, adaptați, traduceți, compilați, dezasamblați, decompilați, creați lucrări derivate din, sau vindeți, licențiați sau distribuiți în orice fel Website-ul sau orice parte a acestuia;
  • utilizați Website-ul pentru a transmite orice conținut ilegal, dăunător, amenințător, defaimator, obscen sau de altă natură dăunătoare;
  • utilizați Website-ul pentru a vă promova propriile produse sau servicii; sau
  • utilizați Website-ul într-un mod care ar putea afecta performanța sau disponibilitatea Website-ului.

Clinica își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, Website-ul, fără notificare.

4. Conținutul Website-ului

Clinica depune toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor prezentate pe Website. Cu toate acestea, Clinica nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea sau exhaustivitatea acestor informații.

Clinica nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daună care rezultă din utilizarea oricărui conținut de pe Website.

5. Link-uri către alte site-uri

Website-ul poate conține link-uri către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate doar pentru comoditate. Clinica nu controlează aceste site-uri web și nu este responsabil pentru conținutul sau utilizarea acestora.

6. Politica de confidențialitate

Clinica colectează și utilizează informații despre Utilizatori în conformitate cu Politica de confidențialitate a Clinicii, disponibilă pe https://www.socratesclinic.ro/politica-de-confidentialitate/.

7. Jurisdicție și lege aplicabilă

Acești Termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești Termeni și condiții va fi soluționat în instanțele judecătorești din România.

8. Modificări

Clinica își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment. Modificările vor fi aplicate imediat după ce vor fi publicate pe Website.

9. Întrerupere

Clinica își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a înceta furnizarea Website-ului în orice moment, fără notificare.

10. Renunțare

Nicio renunțare la orice prevedere a acestor Termeni și condiții nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau o renunțare la orice altă prevedere.

11. Întregul acord

Acești Termeni și condiții reprezintă întregul acord dintre Clinica și Utilizator în ceea ce privește utilizarea Website-ului și înlocuiesc toate comunicările și acordurile anterioare sau contemporane, orale sau scrise, între Clinică și Utilizator.