Servicii Socrates Clinic

Servicii premium, care pun accentul pe experienţa plăcută a pacientului, o terapie centrată pe pacient.

Recuperare medicală

Livrăm servicii şi experienţe de calitate de 5 stele. Servicii premium, care pun accentul pe experienţa plăcută a pacientului, o terapie centrată pe pacient. Prin eforturile noastre comune, împreună cu pacienţii, obţinem tonifierea musculară, creşterea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor, creşterea forţei şi masei musculare, biostimularea şi regenerarea musculară. Citește mai mult

PROCEDURI DIVERSE ŞI COMPLETE

O paletă largă de proceduri, de la A la Z, pentru o recuperare intensivă şi de calitate. Procedurile recomandate de medic se leagă perfect între ele. Circuitul complet de tratamente de recuperare medicală este proiectat cu gândul mereu la pacient: fizioterapie, masaj, kinetoterapie la sală, hidro-kinetoterapie în bazin. Pacienţii noştri au acces sub acelaşi acoperiş la diverse tehnici de electro şi kinetoterapie de actualitate. Prin procedurile recomandate în faza acută a unei afecţiuni reuşim să combatem atât durerea şi disconfortul produs – prin efectul antalgic, cât şi să reducem inflamaţia – prin efectul antiinflamator. În faza subacută (cronică) se adaugă, pe lângă efectele antalgic şi antiinflamator, şi cele vasculotrofice, tonifiante ale unor grupe de muşchi, biostimulante, decontracturante, excitomotorii sau miorelaxante.

APARATURA HIGH-TECH PENTRU TERAPIE

Am selectat o aparatură nouă, de ultimă generaţie, cu microprocesoare computerizate şi touch-screen. Echipamente profesionale, ergonomice şi moderne, din gama premium, având caracteristici cu valoare adăugată, achiziţionate de la producători de echipamente de electroterapie lideri de piaţă, echipamente care ajută la evaluarea şi monitorizarea progresului tratamentului fiecărui pacient. Conform punctajului alocat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş – în urma evaluării furnizorilor de servicii de reabilitare medicală aflaţi în contract cu această instituţie – Socrates Medical Center s-a situat în 2016 pe primul loc în privinţa dotării cu aparatură şi a bazei de kineto şi hidroterapie, cu un punctaj dublu faţă de următorul clasat din rândul clinicilor şi cabinetelor private din Timişoara.