Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care ești forțat să trăiești toată viața ta

Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care ești forțat să trăiești toată viața ta

187 de articole

Studiul Hunters vânează trendurile noii realități post-pandemice în care încercăm să ne reconectăm la lume după ce ne-am redescoperit prioritățile adevărate în timpul în care am stat izolați cu noi înșine și cei apropiați nouă.

A fi sănătos a devenit un mod de a gândi și un stil de viață pentru tot mai mulți oameni. Oamenii își reconsideră radical modul de a trăi, mânca, dormi și lucra pentru a se bucura deplin de viață.

Empatia, atenția și grija față de oameni devin valori esențiale în business și comunicare pentru brandurile responsabile care vor să se reconecteze cu consumatorul care își utilizează gândirea critică pentru a selecta informațiile, produsele și serviciile.

Exersarea și practicarea ascultării sunt esențiale pentru a înțelege așteptările consumatorilor și a intra într-un dialog autentic cu ele.

Într-o nouă clasificare a trendurilor, schimbările la nivelul corpului pornesc de la următoarea mantră tot mai larg împărtășită:”Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care ești forțat să trăiești toată viața ta”.

Comportamentele oamenilor și rutinele lor zilnice vor fi orientate spre obținerea echilibrului fizic și psihologic, interior și exterior prin sănătate, nutriție, somn, sport, gestionarea stress-ului și preocuparea pentru mediu.

Se așteaptă deci modificări radicale în stilul de viață, în modul în care ne tratăm corpul și în ceea ce consumăm, deoarece ne-am conștientizat fragilitatea și am înțeles că trebuie să devenim mai planificați, proactivi și preventivi atunci când vine vorba de viața și sănătatea noastră.

Ne vom reconecta la realitatea imediată și apropiată, vom practica mindfulness, vom acorda mai multă importanță bucuriilor simple din jurul nostru, vom fi mai prezenți în fiecare moment, bucurându-ne de răsărit și apus, de ploaie și soare, descoperind frumusețea unui copac, transformările prin care trece propriul corp atunci când facem sport și mișcare, bucuria senzorială adusă de terapie și de descoperirea unor mușchi pe care nici nu îi știam.

Socrates Clinic este aliniat deplin acestui trend orientat spre echilibrul unei vieți sănătoase și conștiente, iar medicii și terapeuții noștri practică încă de la început grija, ascultarea, empatia și comunicarea atentă pentru a se conecta cu fiecare pacient și a-i reda starea de bine și sănătate.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?