<strong>Am avut o experiență interesantă și mi-am atins toate obiectivele de recuperare</strong>

Am avut o experiență interesantă și mi-am atins toate obiectivele de recuperare

187 de articole

Noemi Iovescu este asistent medical la Regina Maria. A apelat pentru prima dată la servicii de recuperare medicală și fizioterapie și a ales să beneficieze de abonamentul medical oferit de angajatorul său, în cadrul parteneriatului dintre rețeaua privată de sănătate Regina Maria și clinica Socrates în decontarea serviciilor medicale de recuperare.

„Principalul motiv pentru care am venit la Socrates Clinic era durerea (nevralgia) din zona cervicală, provocată de o discopatie. La aceasta s-au adăugat durerea lombară și efectele unei leziuni mai vechi de menisc și ligament de la genunchiul drept. Îmi place să alerg și câteodată, mai ales atunci când se schimbă vremea, resimt neplăcut leziunea de la genunchi.

Am venit cu încredere la Socrates Clinic, în urma recomandării unor medici care îmi sunt colegi la Regina Maria și care s-au recuperat înainte la această clinică. Mi-au spus că aici se lucrează bine și serios, că nu voi regreta.

Așa a și fost! Am avut o experiență interesantă și eficientă din perspectiva obiectivelor mele de recuperare. Masajul, fizioterapia și mai ales exercițiile de kineto m-au ajutat foarte mult. Am lucrat pe pat, la saltea și spalier, dar și cu aparatura specială – bicicletă și două programe diferite de Imoove pentru coloană.

La terminarea pachetului terapeutic de zece zile nu mai resimt durerea cervicală și lombară, musculatura îmi este din nou tonifiată după ce fusesem nevoită să fac o vreme pauză de la sport, iar durerile de picior apar mai rar și doar în anumite poziții.

Interacțiunea și comunicarea cu Alexandra și cu Thomas au fost reușite, fiind bazate pe respect și amabilitate.

Voi reveni și voi recomanda cu plăcere această clinică pentru dotările sale de excepție și pentru personalul experimentat, care chiar se ocupă îndeaproape de fiecare pacient.

Te ajută și nu te lasă de izbeliște. Thomas a stat alături de mine, mi-a exemplificat fiecare exercițiu și le-am repetat împreună până am învățat întreg programul – pe care acum pot să îl fac și acasă, în timpul liber.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?