<strong>Am fost încântat de atitudinea medicului și a fizio-kinetoterapeuților Socrates Clinic</strong>

Am fost încântat de atitudinea medicului și a fizio-kinetoterapeuților Socrates Clinic

195 de articole

Domnul Cristian Crețu este operator de sunet la Teatrul German și instructor de motociclism.

În octombrie 2022 a fost victima unui accident rutier de motocicletă. O mașină i-a tăiat calea și nu a mai putut să evite intrarea frontală în coliziune. A fost proiectat peste mașină și izbit de asfalt.

În urma accidentului, s-a ales cu o linie de fractură pe șoldul drept și un hematom intramuscular imens la piciorul stâng, cu multiple echimoze și dureri de genunchi.

Șase săptămâni a fost imobilizat la pat, fără a putea să calce pe piciorul stâng. Ortopedul i-a recomandat să înceapă imediat recuperarea, prezentându-i și două alternative: acolo sau acolo. Cum clinica Socrates a fost nominalizată prima, a ales să se programeze pentru o consultație la dr. Armand Gogulescu:

„Mai apelasem o dată, în trecut, la recuperare la o altă clinică de fizioterapie, pentru dureri de umeri și cot. Nu am fost  prea mulțumit deoarece eram mereu pus în așteptare și începeam zilnic tratamentul cu mare întârziere, mult decalat față de ora programată.

Domnul doctor Gogulescu mi-a acordat suficient timp pentru a înțelege problema mea medicală. Nu m-a pașaportat expeditiv, cum se mai întâmplă la consultațiile medicale. M-a ascultat pe îndelete și a fost prietenos și amabil atunci când a comunicat cu mine, fără a schița niciun gest care să îmi sugereze că vrea să mă întrerupă sau să mă invite afară din cabinet.

M-am simțit important. Am fost mulțumit și de faptul că nu m-a costat nimic în plus vizita la medic, ci a fost inclusă în costul total al pachetului de tratament.

Programul personalizat ce mi-a fost recomandat de domnul doctor a inclus  curenți, laser și exerciții fizice pe masă și pe pat, la spalier, cu mingea, cu bicicleta și cu aparatul Imoove.

Am redus mai întâi atrofierea musculară și mi-am pus la lucru mușchii în egală măsură pe ambele părți ale corpului, având grijă să îmi dezvolt musculatura în partea de jos, unde era mai atrofiată. Am făcut apoi stretching, care mi-a redat mobilitatea.

Deja la finalul primului pachet de tratament nu am mai simțit efectele fracturii, iar atunci când am terminat al doilea pachet, m-am echilibrat muscular și nu mă mai durea piciorul atunci când urcam scările.

Am fost încântat de atitudinea fizio-kinetoterapeuților Socrates Clinic. Atunci când nu era disponibilă pe moment fizioterapeuta mea, mă prelua imediat o colegă de-a ei, astfel încât nu am așteptat niciodată degeaba pe pat.

Am remarcat munca de echipă și atitudinea lor politicoasă. Mă întrebau mereu cum mă simt și ajustau pe loc intensitatea tratamentului la feedback-ul meu.

Laserul de mare profunzime mi-a redus semnificativ dimensiunile hematomului și a ajutat la drenaj, Roxana având grijă să direcționeze manual capul robotic al aparatului laser pentru a lucra exact pe zona afectată.

Thomas era mereu prezent în sala de kineto și atent la pacienții săi. Îmi supraveghea îndeaproape programul de exerciții și mă atenționa cu delicatețe atunci când greșeam ceva.

De fiecare dată când am venit la Socrates Clinic, nu am văzut pe nimeni încruntat sau blazat și nu m-am simțit abandonat pe pat, ci (supra)vegheat îndeaproape.

Fiind și instructor de motociclism, voi recomanda cu convingere programul de simulare a mersului pe motocicletă oferit de echipamentul Imoove aflat în dotarea clinicii Socrates ca fiind util pentru motocicliști în recuperarea post-traumatică și în pregătirea pentru drumurile lungi efectuate în poziții solicitante.”


Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?