Am putut să depun mai mult efort fizic și să fac mai multă mișcare înainte să apară din nou durerea deranjantă

Am putut să depun mai mult efort fizic și să fac mai multă mișcare înainte să apară din nou durerea deranjantă

187 de articole

Daiana Onea este un tânăr medic rezident la Clinica de Psihiatrie din Timișoara. Îi place să alerge, dar acum doi ani a aflat că – în urma practicării intense și constante a sportului – s-a ales cu o fisură (ruptură parțială) de menisc la ambii genunchi.

Se resimțea ca o durere liniară, în dungă, deranjantă, ca de la o tăietură care nu se mai vindecă.

Ortopedul i-a recomandat recuperare medicală prin fizio-kinetoterapie. Avea nevoie de programe periodice de recuperare.

Din fericire, Daiana este prietenă cu Alexandra Gherman, fizio-kinetoterapeutul nostru cu care ne mândrim ca nivel de experiență și senioritate. Ca atare, a ales Socrates Clinic.

„În martie 2021 am venit la clinica Socrates pentru prima oară. Acum am revenit și am finalizat a doua serie de proceduri de fizio-kinetoterapie. Ar fi fost mai bine să vin de două ori pe an, știu asta, dar am reușit să ajung doar o singură dată în fiecare an datorită timpului limitat.

Totuși, chiar și cu o întrerupere în ritmul recuperării, ameliorarea a fost clar resimțită. S-a ameliorat durerea și am putut să depun mai mult efort fizic, să fac mai multă mișcare înainte să apară din nou durerea.

După fiecare program de 10 zile de fizioterapie, puteam din nou să urc fără pauză scările, puteam să merg pe jos sau să alerg mai mult până când resimțeam durerea deranjantă.

Am venit la Socrates Clinic cu bilet de trimitere de la medicul de familie și am beneficiat de ultrasunet, curenți, masaj, laserterapie și exerciții personalizate de kinetoterapie cu mingi de diferite dimensiuni pentru stimularea musculaturii.

Fiziokinetoterapeuții cu care am lucrat – Alexandra, Liliana și Robert – au fost cu toții drăguți, amabili, tineri, dar profesioniști și dedicați binelui meu ca pacient.

A contat mult, pe lângă prietenia cu Alexandra, și faptul că locația Socrates Clinic este chiar în drumul meu spre casă. Locuiesc în zona Soarelui și atunci când vin de la serviciu mă pot opri la clinică în drum spre casă.

Este mereu curat, iar faptul că funcționează aerul condiționat vara, când temperaturile de afară sunt ridicate, că echipamentele și aparatura sunt noi și moderne și vestiarele pentru femei au tot ce le trebuie reprezintă pentru mine mici detalii care contează și confirmă alegerea mea.

Celor ce mă întreabă unde mă recuperez pentru ruptura de menisc le-am recomandat să aleagă și ei Socrates Clinic deoarece sunt mulțumită de calitatea serviciilor și terapeuților clinicii.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?