<strong>Am simțit că sunt pe mâini bune la Socrates Clinic</strong>

Am simțit că sunt pe mâini bune la Socrates Clinic

192 de articole

Domnul Liviu Eugen Anton, director general la Casa Auto Timișoara, suferă de o durere lombară joasă pe fond de discopatie lombară și se recuperează după o artroplastie totală la genunchiul stâng.

În urma unui traumatism la genunchi insuficient investigat și tratat la acel moment ce datează dinainte de 1990, domnul Anton a fost operat de două ori de menisc și a rămas cu o sensibilitate accentuată la piciorul stâng.

În încercarea de a-și menaja piciorul afectat, a călcat greșit și inegal pe ambele picioare, transmițând în timp problema și la coloană.

„După intervenția chirurgicală recentă de la genunchi, un reputat medic ortoped care îmi este și prieten, profesorul Poenaru, mi-a recomandat recuperarea la Socrates Clinic. Este o clinică foarte bună, mi-a spus, subliniind faptul că și domnia sa s-a tratat tot acolo.

S-a dovedit că profesorul Poenaru mi-a făcut o recomandare excelentă. Sunt deja la a treia serie de ședințe de fizio-hidro-kinetoterapie și toți oamenii cu care am interacționat au fost profesioniști desăvârșiți, de la domnul doctor Gogulescu până la terapeuții sau angajații de la recepție.

Personalul clinicii se ocupă cu mare atenție de fiecare pacient în parte, iar clinica este cea mai spațioasă din Timișoara, având spații generoase și primitoare – de la recepția pacienților până la vestiare.

Aparatura din dotare este de înaltă calitate, iar terapeuții cu care am interacționat personal – Alexandra, Thomas și Robert – primesc de la mine calificative maxime.

Combinația dintre recuperarea în bazin, electroterapie, masaj și gimnastica medicală la sală este extrem de eficientă. Dacă te recuperezi după un traumatism sau o operație, poți începe mai ușor și cu mai puțin efort la bazin, sub supravegherea lui Robert, apoi lucrezi cu Thomas, valorificând echipamentele moderne și inovative din sală și beneficiezi de electrostimulare la picior, laser și curenți la spate și masaj din partea Alexandrei, care are o atitudine și pregătire excelente.

Socrates Clinic m-a ajutat mult să mă activez și să circul prin oraș din nou, mi-am reluat aproape integral activitatea, durerea la spate s-a redus simțitor, pot călca din nou bine pe piciorul operat și mi-am întărit semnificativ musculatura spatelui și cea a piciorului.

Înainte de a începe procedurile terapeutice la Socrates Clinic, mă trezeam țeapăn de spate în fiecare dimineață. Era o senzație foarte neplăcută cu care eram nevoit să îmi încep ziua. Mă durea spatele chiar și în timpul zilei. Acum, după ce mă mișc și dezmorțesc puțin, durerea dispare complet.

E adevărat că m-am ținut și eu de recomandările specialiștilor deoarece am simțit că sunt pe mâini bune la Socrates Clinic. Îți face plăcere să te duci zilnic acolo.

Domnul dr. Gogulescu se învârte printre pacienți și este la curent cu evoluția fiecăruia, stând de vorbă cu ei oriunde și oricând îi întâlnește în clinică, fără a se limita la consultul inițial și la cel final, de control.

Amabilitatea și căldura oamenilor te încurajează să îi recomanzi cu încredere oricui are nevoie de grija lor.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?