Asigurările private de sănătate merg bine mână în mână cu recuperarea medicală a corporatiștilor timișoreni

Asigurările private de sănătate merg bine mână în mână cu recuperarea medicală a corporatiștilor timișoreni

187 de articole

Cassiana Iriza lua regulat pastile pentru a-și calma durerile de spate care o încercau de vreo cinci ani. Apoi, stând de vorbă cu medicul de familie, a aflat că medicamentele pe care și le administra singură erau prea puternice pentru a fi luate în mod regulat și că ar fi mai potrivit să apeleze la recuperare medicală. 

Cunoștea bine o rezidentă de la Medicină care i-a recomandat să încerce Socrates Clinic. A acceptat sugestia cu plăcere, mai ales că o prietenă comună lucra aici. A venit până acum de cinci-șase ori la Socrates, cam o dată la șase luni, iar masajul terapeutic este procedura sa preferată. 

„Terapeuții clinicii se ocupă și preocupă îndeaproape de mine. Mă întreabă cum mă simt, dacă s-au mai ameliorat simptomele herniei de disc și dacă durerea e suportabilă. E o combinație între aparatura de electroterapie de top și oamenii sufletiști care emit, ambele, vibrații benefice. Ne știm deja bine și am legat relații bazate pe încredere. Toate fetele de la fizioterapiesunt drăguțe, își dau mult interesul și comunică deschis cu fiecare pacient. 

Lucrez în programare, la Continental, de doi ani și în ultimul an am fost anunțați că există buget pentru recuperare medicală prin programul de beneficii pentru angajați negociat cu Allianz Țiriac. Ca atare, am putut să îmi decontez tratamentul de la Socrates, ceea ce a sporit atractivitatea și sustenabilitatea unei terapii regulate a acestei afecțiuni cronice care, neglijate, ar putea să îmi afecteze viața profesională și personală.”

durere picior

Gunter Griech lucrează tot la Conti. Medicul ortoped i-a recomandat să facă fizioterapie. A auzit de la colegii de muncă despre Socrates Clinic și s-a bucurat atunci când a constatat că era chiar în drumul parcurs zilnic de la lucru spre domiciliul său. 

„Accesibilitatea și decontarea cheltuielilor prin Allianz Țiriac au contat mult în decizia mea de a începe aici recuperarea genunchiului și călcâiului. Am fost deja de două ori la Socrates începând din 2018. Din păcate, în completare a trebuit să apelez și la o altă clinică care are în dotare un aparat pulsatoriu de tip shockwave pentru terapia durerii asociate pintenului calcaneean de la călcâiul stâng. Poate clinica își va completa dotarea sa de excepție în viitor și cu acest aparat pentru a face toate procedurile aici. Mi-a plăcut răbdarea de care dau dovadă medicii și terapeuții și apreciez faptul că e o clinică aerisită și luminoasă, unde nu ai senzația de înghesuială, iar activitatea este ordonată și bine organizată.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?