Atenţia şi priceperea cu care eşti tratat duce în final la obţinerea unor rezultate foarte bune

Atenţia şi priceperea cu care eşti tratat duce în final la obţinerea unor rezultate foarte bune

195 de articole

Profesorul universitar Ioan Lala-Popa, titularul disciplinei de Analiză financiară din cadrul Departamentului de Management al Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor a Universităţii de Vest Timişoara, este unul dintre pacienţii fideli ai Socrates Clinic. 

Practicant al diverselor sporturi, mai ales tenis şi fotbal, domnul profesor Lala a fost nevoit să treacă acum trei ani printr-o operaţie de menisc la Spitalul Militar, în urma unei accidentări petrecute la fotbal.

Chirurgul i-a recomandat să urmeze sesiuni de recuperare medicală post-operatorie, iar profesorul Ioan Lala a apelat la Socrates Clinic deoarece îl cunoştea de mai mult timp pe dr. Armand Gogulescu, avea încredere deplină în abordarea sa profesională şi cunoştea clinica încă din stadiul de proiect.

„Mi-a plăcut comportamentul personalului clinicii, calitatea interacţiunilor şi profesionalismul abordării pacientului, atenţia cu care eşti tratat şi care duce în final la obţinerea unor rezultate foarte bune.

Sunt deja la al doilea ciclu complet de recuperare efectuat în această clinică şi apreciez mult efectele terapeutice ale laserului performant aflat în dotarea clinicii şi care combate eficient inflamaţia şi durerea.

Consultaţiile medicale oferite de dr. Armand Gogulescu se remarcă prin dialogul deschis cu pacienţii. Te face să înţelegi cu adevărat mecanismul bolii de care suferi. Îţi explică detaliat consecinţele şi riscurile care pot apărea în timp dacă nu stopezi imediat evoluţia accelerată şi degenerativă a bolii printr-un comportament de pacient responsabil. Te lămureşte deplin şi te convinge astfel să te dedici total programului terapeutic pregătit special pentru tine.

Fiecare procedură în parte este benefică în felul ei şi îţi aduce alinare. Fie prin efectul antiinflamator imediat, fie prin oprirea degenerării cartilajului sau agravării leziunilor articulaţiei, fie prin menţinerea la un nivel acceptabil a mobilităţii.

Aparatura este cu adevărat de ultimă generaţie, sala de gimnastică medicală e bine dotată, iar prezenţa unui bazin cu apă caldă unde poţi face hidrokinetoterapie este benefică şi completează fericit oferta clinicii.

La începutul sesiunii de tratament aveam dureri intense în partea interioară a meniscului, mai ales la efort. La sfârşitul programului terapeutic de 10 zile – ţinut cu regularitate şi conform recomandărilor medicului – intensitatea durerii a scăzut mult şi mă simt mult mai bine.

De aceea, am recomandat şi voi recomanda serviciile Socrates Clinic şi altor colegi, profesori universitari, care ar putea beneficia de ajutorul său binefăcător.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?