Atunci când revii pentru a treia oară la recuperare în aceeași clinică, decizia ta de client plătitor vorbește de la sine

Atunci când revii pentru a treia oară la recuperare în aceeași clinică, decizia ta de client plătitor vorbește de la sine

195 de articole

O dovadă clară a mulțumirii pacienților, a satisfacției lor față de calitatea serviciilor și experiențelor oferite de Socrates Clinic este revenirea periodică la noi a clienților fideli.

Un exemplu în acest sens îl reprezintă domnul avocat Laurențiu Nicoară – care a revenit recent, pentru a treia oară, la clinica noastră. Iată povestea relatată chiar de domnia sa:

„În urmă cu 10 ani, pe vremea când clinica Socrates funcționa încă la vechiul său sediu, am apelat pentru prima dată la serviciile dumneavoastră, la recomandarea unei prietene. Doream să îmi refac mobilitatea mâinii după o fractură. Încercasem să fac singur o serie de exerciții acasă, dar nu am reușit să mă țin de un program eficient până ce nu am venit la sala de gimnastică medicală, moment în care am început să lucrez sub supravegherea unui kinetoterapeut.

La începutul acestui an, am revenit pentru o durere de genunchi. La plimbări mai lungi sau atunci când alergam, genunchiul nu mai răspundea bine la efort. Știam că am avut în trecut câteva fisuri de menisc și medicii mi-au recomandat să o las mai încet cu efortul fizic. Eu doream însă să pot urca rapid scările, să pot da ture de 60 de kilometri cu bicicleta și să alerg zilnic. Așadar, după un program de recuperare de 10 zile pentru genunchi am putut să îmi reiau activitatea sportivă într-un ritm alert fără a mai fi deranjat de durere.

În fine, acum sunt aici pentru a treia oară, de data aceasta datorită umărului și gâtului înțepenit. Postura profesională defectuoasă de la birou, vorbitul timp îndelungat cu telefonul ținut la aceeași ureche și munca sedentară la calculator mi-au produs o contractură profesională a musculaturii din zona cervicală. Devenise neplăcut și durerea urcase la 3-4 pe scara durerii. La finalul tratamentului, durerea a scăzut mult în intensitate, la 1-2 pe scara durerii. Mi-a crescut semnificativ mobilitatea gâtului, iar exercițiile de stretching mă ajută să îl întorc fără probleme spre partea dreaptă. Cumva s-a dezlegat mișcarea, care este din nou liberă, fără opreliști. Masajul, laserul, Imoove și Sintesi și-au făcut vraja.

Doctorul Armand Gogulescu a fost mereu amabil cu mine și mi-a oferit cu răbdare explicațiile solicitate, iar terapeuții Lili și Robert sunt doi profesioniști care își văd cu conștiinciozitate de treaba lor, sunt niște oameni cumsecade.

Dotările high-tech ale clinicii sunt impresionante. Pentru genunchi apreciez mult programul sportiv pentru snowboarding de la Imoove care m-a ajutat să îmi pregătesc mușchii pentru sportul respectiv. Cred că înainte de reluarea unei activități sportive constante – fie ea înotul, ski-ul, snowboarding-ul sau fotbalul – o sesiune de antrenare a mișcării cu Imoove este mai mult decât folositoare pentru a evita accidentările. De asemenea, exercițiile de stretching cu Sintesi Akuis m-au ajutat mult la refacerea umărului.

Ca atare, fie că vorbim despre recuperarea și refacerea mâinii, genunchiului, gâtului sau umărului, programele de fiziokinetoterapie de la Socrates Clinic s-au dovedit eficiente.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?