Beneficii pentru angajații companiilor mijlocii și mari din Timișoara

Beneficii pentru angajații companiilor mijlocii și mari din Timișoara

195 de articole

Ești managerul unei firme mijlocii din Timișoara cu ambiții de creștere a numărului de angajați pentru a deveni în viitor o firmă mare de producție? Ai crescut în timp odată cu piața căreia i te adresezi, ai între 100 și 250 de angajați și acum te lupți cu fidelizarea și atragerea forței de muncă tot mai dificil de găsit și păstrat pe o piață dinamică aflată în criză de personal?

Unul dintre beneficiile care contează pentru alegerea unui angajator făcută de potențialii salariați este asigurarea privată de sănătate sau abonamentul medical pentru angajat și familia sa incluse în pachetul salarial. 

Până ce îți vei permite să plătești constant o anumită sumă pentru a oferi acest beneficiu în pachetul salarial, îți oferim o variantă: ia legătura cu Socrates Clinic, lasă-ne un mesaj în comentarii sau la recuperare@socratesclinic.ro privind intenția ta de parteneriat și îți vom oferi un discount atractiv la serviciile de recuperare medicală și fizio-kinetoterapie ale clinicii noastre în funcție de numărul total de angajați care vor beneficia de aceste reduceri față de tarifele noastre standard.

În plus, putem să te punem în legătură cu partenerii noștri – asigurători privați de sănătate de renume și rețele cunoscute de clinici și policlinici medicale – împreună cu care să gândim pentru tine un pachet care să cuprindă un plafon lunar sau anual pe care ești dispus să îl investești tu ca angajator pentru asigurarea sănătății angajaților tăi și o reducere consistentă din partea noastră pentru serviciile suplimentare ce depășesc acel plafon. De asemenea, putem gândi împreună doar un abonament de servicii de recuperare medicală și fizio-hidro-kinetoterapie oferite de Socrates Clinic.

Angajații tăi își vor recupera capacitatea fizică de muncă și vor fi mai productivi și competitivi, iar tu îți vei consolida brandul și reputația de bun angajator. Ce zici, merită?

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?