Binefacerea și căldura umană sunt la ele acasă la Socrates Clinic

Binefacerea și căldura umană sunt la ele acasă la Socrates Clinic

195 de articole

Acum 10 ani, după doi ani de diete prelungite combinate cu efort intens la sală, unde ridica greutăți, comisarul șef Adrian Dumbravă, șeful Poliției locale Buziaș, a slăbit 30 de kilograme, dar s-a ales și cu o hernie de disc lombară. 

„A debutat cu niște dureri bruște și violente, care m-au țintuit la pat. Nu puteam sta prea mult nici în șezut, dar nici întins, deoarece durerile se accentuau și trebuia să mă ridic în picioare. Familia era îngrijorată, iar eu am fost nevoit să intru în concediu medical.

Un prieten comun m-a adus atunci, mai mult pe brațe, la dr. Armand Gogulescu, care avea clinica la sediul de pe strada Socrates. Primul impact personal cu domnul doctor mi-a generat încredere și siguranță. Felul cum mi-a vorbit, explicațiile primite și răbdarea cu care mi-a prezentat recomandările și tratamentul m-au cucerit pe loc. Discursul său a prefigurat standardul de calitate al actului medical, lucru la care m-am așteptat și de care am și beneficiat.

Aveam dureri mari și speranțe puține și mă mai și temeam de operație. Faptul că mi-a spus încă de la început că voi trece și peste aceste probleme a contat enorm pentru starea mea de bine psihic.”

Combinația de proceduri de electroterapie, laser, masaj și gimnastică medicală făcută sub supravegherea unui kinetoterapeut, alături de administrarea în continuare a tratamentului antiinflamator medicamentos au făcut minuni.

„De când am început tratamentul, totul a mers bine. În doar câteva zile s-au diminuat semnificativ durerile, iar după 10 zile am revenit la normal și mi-am putut relua serviciul.

Terapeuții simt starea pacientului și pot să-și adapteze comunicarea pentru a dezvolta relații trainice. Binefacerea este acasă la ea în această clinică, iar bunul simț și lucrul bine făcut sunt educate în timp și învățate de la maeștri. Am apreciat îndemânarea personalului și calmul de care dau dovadă în situații critice pentru bolnavi.

Pentru mine a contat cel mai mult faptul că mi-au redat viața normală de dinainte, care fusese cumva scurtcircuitată nedrept de brusc”.

Peste ceva timp, ofițerul M.A.I. a mai trecut prin alte trei crize lombare și a apelat din nou la Clinica Socrates, care se mutase între timp la actualul sediu din Calea Girocului:

„Aici am beneficiat de toate îmbunătățirile și aparatele noi cu care se dotaseră, dar și de căldura umană a terapeuților. Nu pot uita mâna caldă a lui Thomas, care face un masaj dumnezeiesc. Toți fizioterapeuții din echipa Socrates cu care am interacționat știu unde și cum să pună mâna, ce tratamente să aplice și cum să o facă pentru a obține efectul optim. Am fost și la clinici din Ungaria și sunt mândru că nu suntem cu nimic mai prejos decât ei.”

Acum doi ani, domnul Dumbravă s-a trezit cu o altă hernie de disc, de data aceasta în zona cervicală. Venită tot pe neanunțate și declanșată în cel mai prost moment, atunci când conducea mașina în drum spre Germania.

„Durerile au debutat brusc tocmai când eram la volan. Șofam patru-cinci sute de kilometri zilnic, iar noaptea nu mă puteam odihni bine din cauza durerilor. Cele două săptămâni ale călătoriei în interes de serviciu au fost un coșmar, astfel încât primul drum la întoarcerea acasă l-am făcut la Socrates Clinic.

Domnul doctor Gogulescu m-a certat meritat pentru că am pus la loc kilogramele pe care mă luptasem ani de zile să le dau jos. Analiza riscurilor la care mă expunea excesul de greutate m-a impresionat prin franchețea cu care a fost făcută deoarece am conștientizat răul pe care mi-l pot produce singur prin neglijențele și excesele culinare.

Prin strategia viabilă de recuperare gândită special pentru mine m-a pus din nou pe picioare, în numai o săptămână. Laserul și băile galvanice împreună cu masajul și-au făcut din nou datoria.”

Între timp, la recomandarea domnului Dumbravă, mai mulți membri ai familiei s-au tratat la Socrates Clinic deoarece „tot ce se întâmplă aici este vizibil încărcat de calitate umană, pricepere și responsabilitate profesională.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?