Chimia şi empatia echipei Socrates mi se par desăvârşite

Chimia şi empatia echipei Socrates mi se par desăvârşite

187 de articole

Nicoleta Rotaru, senior trainer şi recruiter al grupului de firme „Farmexim”, timişoreancă prin formare şi istoricul de carieră, se confruntă frecvent cu disconfortul produs de cele şase hernii de disc lombare şi cervicale care se resimt atât la birou, cât şi în orele întregi pe care e nevoită să le petreacă nemişcată la volan în blocajele de trafic din Bucureşti.

Deşi se străduieşte să facă mişcare cât de des poate, Nicoleta a apelat începând din 2017 şi la serviciile de fiziokinetoterapie şi recuperare medicală oferite de Socrates Medical Center, la recomandarea doctorului Dan Negoescu, medic primar neurochirurgie şi vechi colaborator al clinicii Socrates.

Pe lângă aparatura performantă, Nicoleta Rotaru a fost cucerită de factorul uman din Socrates Clinic, a cărui importanţă semnificativă pentru experienţa plăcută a clientului o cunoaşte prea bine având în vedere viaţa sa profesională.

„Chimia echipei Socrates mi se pare desăvârşită, atât în relaţia dintre fiziokinetoterapeuţi, cât şi în comunicarea cu pacienţii clinicii.

Tehnicile combinate de masaj propuse de Alexandra şi interacţiunea deosebită pe care am dezvoltat-o cu ea mi-au arătat că îi pasă cu adevărat de pacienţii săi. Totul în atitudinea şi comportamentul ei – de la voce la gesturi şi de la dedicare la atenţie – indică empatia şi grija manifestată în relaţia cu pacienţii.

Doctorul Armand Gogulescu m-a convins de asemenea, prin felul profesionist şi amănunţit în care explică diagnosticul, ajutând pacientul să înţeleagă bine fiecare aspect pe care i-l comunică cu răbdare, fără a presupune neapărat că unele lucruri le ştii deja şi nu merită amintite.

Discuţiile aplicate asupra unor tehnici alternative şi eficienţei lor dovedite sau nu ştiinţific şi în practică mi-au fost de mare ajutor, fiind tentată de-a lungul timpului să încerc diverse modalităţi de ameliorare a durerii, cum ar fi ozonoterapia.

Şi senzaţia de relaxare dată de buna organizare a clinicii şi de spaţiul său generos şi inteligent compartimentat este importantă. Nici nu se compară cu încăperile meschine şi igrasioase ale altor cabinete sau clinici de profil, situate adeseori la subsolul sau demisolul unor imobile vechi.

Faptul că toate procedurile de fizioterapie şi de kinetoterapie sunt efectuate la acelaşi etaj, în două încăperi spaţioase, cu paturi de terapie separate prin paravane, este extrem de avantajos pentru pacient, care nu trebuie să se mute dintr-o cameră în alta îmbrăcat sumar, parcurgând holuri reci şi neprimitoare, ca în alte părţi, ci doar trece de pe un pat pe altul, situat în apropiere, în aceeaşi atmosferă caldă şi primitoare.

La fel de important este faptul că poţi apela la serviciile Socrates prin intermediul mai multor asigurători de stat şi privaţi sau al unor clinici cu acoperire la nivel naţional ce oferă abonamente medicale corporate, eu beneficiind de abonament şi acces la servicii prin cardul MedLife.”

Empatia terapeuţilor, profesionalismul medicilor, compartimentarea inteligentă, spaţiul generos, diversitatea canalelor de plată şi acces la serviciile clinicii şi aparatura performantă o determină pe Nicoleta Rotaru să revină periodic pentru tratament în clinica timişoreană, deşi acum îşi petrece timpul mai mult la Bucureşti şi să recomande cu încredere serviciile Socrates Medical Center altor colege şi prietene. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?