Citeste începând de mâine poveștile unor învingători!

Citeste începând de mâine poveștile unor învingători!

195 de articole

Am stat de vorbă cu mai mulţi pacienţi Socrates Clinic cu ale căror poveşti de viaţă şi luptă pentru recuperarea medicală suntem siguri că vă veţi identifica cu uşurinţă. 

Provin din aceleaşi categorii socio-profesionale ca mulţi dintre voi, au trecut prin aceleaşi situaţii dificile de viaţă şi se confruntă cu aceleaşi probleme şi afecţiuni medicale. 

Au depăşit obstacole aparent insurmontabile pentru mulţi prin tenacitate, curaj, efort susţinut, complianţă şi răbdare, urmând în totalitate tratamentul recomandat de medicii Socrates Clinic şi procedurile aplicate sau asistate profesionist şi cu empatie de terapeuţii clinicii. 

Şi-au ameliorat semnificativ starea de sănătate, au încetinit evoluţia bolii degenerative sau şi-au revenit după un accident. Au scăpat de riscurile unei operaţii, au evitat complicaţiile, au depăşit dependenţa de tratamentele medicamentoase de lungă durată cu medicamente antialgice şi antiinflamatorii, au evitat efectele lor adverse sau ţintuirea într-un scaun cu rotile. 

Începând de mâine, vom publica aici mărturiile lor emoţionante:

» Un tânăr angajat corporatist cu activitate de birou, sedentar, stresat, cu oboseală cronică şi o poziţie statică defectuoasă, care a beneficiat de un program de recuperare medicală pentru coloană şi a redevenit flexibil, eficient şi productiv. 

» Un sportiv profesionist care s-a recuperat intensiv şi în scurt timp după un accident petrecut chiar la meci, iar acum poate practica din nou activitatea sportivă de performanţă. 

» Un pensionar cu o boală cronică degenerativă care vine regulat şi periodic la tratament şi a revenit la o viaţă normală şi activă. 

» Un magistrat care şi-a recăpătat funcţia motorie a unui membru şi independenţa funcţională în activităţile de rutină ale vieţii zilnice. 

» Un antreprenor ocupat şi stresat care şi-a detensionat zona lombară şi şi-a ameliorat semnificativ la Socrates Clinic contractura musculară, inflamaţia şi durerea. 

» Un timişorean operat pe coloană la o clinică din străinătate, care s-a recuperat medical după operaţie şi previne complicaţiile datorate înaintării în vârstă educându-şi durerea şi schimbându-şi complet stilul de viaţă cu ajutorul profesioniştilor Socrates Clinic. 

» O gravidă cu hernie de disc care a apelat pe perioada sarcinii la servicii de hidroterapie şi kinetoterapie la Socrates Clinic şi a dus cu uşurinţă sarcina la bun sfârşit, fără niciun puseu dureros de coloană. 

» Un motociclist care s-a recuperat medical după un grav accident de circulaţie şi nu şi-a prelungit mai mult decât era cazul şederea degeaba acasă, reluându-şi cu succes activitatea. 

» O pacientă operată cu o boală gravă care a beneficiat de masaj de drenaj limfatic şi hidroterapie în cadrul clinicii şi şi-a redus vizibil edemul mâinii. 

Ştii pe (alt)cineva care suferă în tăcere? Durere, rănire, accidentare, edem, artrite, slăbiciune, dificultăţi la mers, oboseală cronică, stres, sedentarism, obezitate, probleme de echilibru şi mobilitate? Fă-i un bine. Întinde-i o mână de ajutor şi spune-i că Socrates Clinic are soluţia la problemele sale de sănătate. 

Vrei să ne împărtăşeşti şi tu povestea trăită alături de Socrates Clinic? Dă-ne un semn şi te vom căuta.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?