<strong>Cultura excelenței în practica medicală</strong>

Cultura excelenței în practica medicală

187 de articole

Încheiem încă un an pe calea spre excelență – al 15-lea în șir – dedicat recuperării stării de bine și sănătate a pacienților noștri.

15 ani de șlefuire a practicilor operaționale, 250 de zile în medie în fiecare an, 8 ore pe zi de experiențe acumulate în relația cu pacienții noștri înseamnă peste 30.000 de ore de experiență practică și învățare deliberată, de 3 ori mai mult decât este necesar pentru a deveni un expert în domeniul tău de specializare.

Un timp dedicat îmbunătățirii standardelor noastre de operare și performanță și culturii noastre organizaționale prin învățare în urma experiențelor și interacțiunilor cu pacienții și partenerii noștri.

Sloganul a reflectat această experiență. Am devenit tot mai pasionați de căutarea excelenței și ne-am schimbat perspectiva de abordare pe măsură ce am căpătat experiență practică și am învățat din greșeli, din feedback-ul vostru și din evoluția tehnologiei și a domeniului recuperării medicale.

Ne-am adaptat standardele, procedurile, dotările și oferta în vederea maximizării impactului nostru și valorii aduse în societate. Iar valoarea adăugată de noi sunt miile de pacienți recuperați și redați familiei, profesiei, vieții active și hobby-urilor ce le aduc plăcerea și împlinirea de zi cu zi.

Am aplicat în practică metoda socratică de interogare persistentă și ne-am examinat alegerile și opțiunile. V-am ascultat cu atenție pentru a înțelege ce se află în spatele cuvintelor și feedback-ului vostru. Am dialogat cu răbdare, v-am pus și ne-am pus multe întrebări pentru a găsi cele mai bune răspunsuri și a ajunge la adevăr din aproape în aproape.

Am avut răbdare și smerenie pe acest drum al auto-descoperirii, șlefuirii și îmbunătățirii, știind bine că nu suntem perfecți și că nu le știm pe toate. Astfel am putut crește și am devenit tot mai apropiați de ceea ce voi, beneficiarii noștri, aveți nevoie.

Printre întrebările pe care ni le punem și la care căutăm mereu cele mai bune răspunsuri  se numără:

• Cum putem deveni mai buni, mai comunicativi și empatici cu pacienții noștri?

• Ce putem face pentru a atrage și păstra în echipa noastră cei mai profesioniști medici și terapeuți?

• Ce îi determină pe oameni să nu renunțe la efortul de recuperare a stării lor de sănătate, la tratamentele periodice și la repetițiile zilnice ale exercițiilor recomandate de medic și terapeuți?

• Cum să ne educăm pacienții pentru o abordare preventivă a menținerii sănătății lor și pentru a nu amâna prezentarea la medic și tratamentul până când durerea îi doboară și îi țintuiește la pat?

• Cum să-i convingem marii angajatori că un angajat productiv și eficient este un angajat sănătos și funcțional, care își poate valorifica optim potențialul său de efort și concentrare pe obiectivele profesionale?

• Cum să valorificăm inovativ și complet avantajele abordării noastre integrate și tehnologiei medicale de ultimă generație din dotarea clinicii în recuperarea pacienților noștri?

Pentru noi, excelența înseamnă să ne putem ajuta pacienții să își trăiască viața deplin și cu bucurie, la întregul lor potențial.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?