Cum se traduce pasiunea Socrates Clinic pentru excelență în cea mai memorabilă experiență de recuperare pentru pacienți?

Cum se traduce pasiunea Socrates Clinic pentru excelență în cea mai memorabilă experiență de recuperare pentru pacienți?

195 de articole

Încă din 2008, pas cu pas, transpunem pasiunea noastră pentru excelență în proceduri, reguli de conduită și comunicare, dotări și abordări terapeutice care ne ajută să punem în scenă cea mai memorabilă experiență de recuperare pentru pacienții noștri fideli. 

Atunci când vii cu plăcere într-un loc unde știi că vei scăpa de durere și vei lăsa la poartă imobilitatea sau funcționalitatea limitată pentru a-ți regăsi pofta de viață și plăcerea de a trăi deplin, experiența recuperării sub îndrumarea unor profesioniști atenți capătă valențe terapeutice atât pentru corpul, cât și pentru sufletul și starea ta de spirit. 

echipa socrates clinic timisoara

Socrates Clinic a însemnat întotdeauna cei mai empatici, deschiși comunicării și dedicați profesiei medici și terapeuți care lucrează cu cele mai performante dotări și echipamente de top, într-o locație modernă și luminoasă, pentru a livra cea mai largă și diversă paletă de proceduri terapeutice, ce răspund unei game largi de patologii. O nouă abordare și un nou concept în tratamentul complex de recuperare medicală în Timișoara și în Regiunea de Vest. 

Socrates Clinic a fost întotdeauna o pepinieră de talente și locul unde tinerii fizio- și kinetoterapeuți ambițioși și talentați au putut să învețe cu adevărat meserie. 

Serviciile noastre încep întotdeauna cu o consultație de specialitate cuprinzătoare și includ, în funcție de recomandarea medicului specialist, proceduri de electroterapie, kinetoterapie, kinetoprofilaxie, masaj terapeutic și de relaxare și hidrokinetoterapie. 

Clinica se adresează pacienților cu afecțiuni ortopedico-traumatologice, neurologice, reumatologice, cardio-vasculare, dermatologice și endocrino-metabolice, celor cu sindrom de decondiționare, obezitate, sedentarilor, dar și copiilor, tinerilor sau femeilor însărcinate – cărora li se personalizează un program de kinetoterapie în funcție de trimestrul de sarcină. 

Aparatele de ultimă generație din dotarea clinicii Socrates permit realizarea unei terapii high-tech în condiții de maximă siguranță, cu personalizarea abordării pentru starea și nevoile fiecărui pacient. Un laser unic în oraș, cu efecte uimitoare în tratarea patologiilor sistemului musculo-artro-kinetic, placa Imoove de echilibru musculo-postural pentru un antrenament complet al diverselor grupe musculare, ce oferă o gamă largă de programe pentru reabilitare, sport, fitness, fizioterapie și prevenirea îmbătrânirii osteo-articulare și musculare, bicicleta pasiv-activă ce poate ameliora multiple afecțiuni agravate de lipsa unei mișcări regulate a membrelor. 

Vârful de lance al abordării noastre unice este baza de hidro-kinetoterapie, singura locație din Timișoara unde pacienții se pot bucura de beneficiile exercițiilor de gimnastică făcute în apă sub supravegherea și îndrumarea unui kinetoterapeut. 

Ne-am deschis spre comunitate prin parteneriatele win-win încheiate – în folosul pacienților noștri – cu asigurătorii de sănătate de stat și privați, cu rețelele de clinici furnizoare de abonamente medicale, cu corporațiile și sindicatele din Timișoara preocupate de starea de sănătate a angajaților și membrilor lor, cu universitățile care formează fiziokinetoterapeuți, cu furnizorii specializați în cursuri de înot pentru copii, programe de aquabebe și aquagym. 

Ne concentrăm mereu pe îmbunătățirea experienței pacienților noștri – care găsesc la Socrates Clinic comoditate, confort, disponibilitate, eleganță, eficiență, grijă, atenție, un serviciu prietenos, răspuns imediat și profesionist la solicitările și întrebările lor, modalități diverse de plată și decontare a serviciilor, programe de loializare, o interacțiune umană caldă și empatică, discuții clarificatoare prin telefon, e-mail sau prin mesageria rețelelor sociale, oportunitatea de a-și face cunoscute impresiile prin completarea formularelor de evaluare a experienței și calității serviciilor oferite, pentru a ne asigura că toți oamenii Socrates trag la aceeași barcă, în același ritm și în aceeași direcție – spre excelență. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?