<strong>După doar o săptămână de tratament, mi s-a îmbunătățit postura și mi-a dispărut cocoașa</strong>

După doar o săptămână de tratament, mi s-a îmbunătățit postura și mi-a dispărut cocoașa

187 de articole

Am stat de vorbă cu Raul Denis Jurcan, analist cercetător în domeniul sustenabilității care a trecut pentru prima oară pragul clinicii Socrates în calitate de pacient și abonat MedLife:

„Am făcut acest pas îndemnat de logodnica mea – care nu mai suporta să mă audă cum mă vaiet zilnic de durere.

Mă apucau durerile de spate atât după ce stăteam jos nemișcat mai mult de o oră, cât și dacă făceam efort, căram găleți sau tăiam lemne. Nu mai vorbesc de condus mașina.

Munca mea sedentară de birou – căreia îi aloc opt ore zilnic fără prea multe pauze – a accentuat aceste probleme.

Diagnosticul ce mi-a fost pus de doamna dr. Mariana Pekurar este de polidiscopatie cervicală și toracală, cu afectare radiculară a membrului superior stâng. Scolioza și pensările discurilor vertebrale mă afectau mai ales în zona cervicală. După ce șofam, simțeam că îmi amorțește gâtul, dar nu numai amorțeli, ci și contracturi și înțepături.

Mă aflu la a șasea ședință de tratament cu curenți, ultrasunete, unde scurte, masaj și kinetoterapie și mă declar foarte mulțumit de evoluția favorabilă a stării mele de sănătate. Am reacționat neașteptat de rapid și pozitiv față de așteptările mele inițiale la procedurile aplicate profesionist de Roxana și Thomas.

Ambii sunt niște terapeuți extraordinari. E o plăcere să vin zilnic la clinică pentru a mă recupera. Mi-am luat concediu medical ca să mă pot dedica total acestui demers fără a-mi aglomera programul de dimineață cu munca și șofatul. Evit să conduc mult mașina în această perioadă și să stau nemișcat la birou.

Înainte să vin la Socrates Clinic speram că găsesc o clinică pe placul meu. Mă gândeam că ar fi bine să dau peste oameni faini și îmi era teamă să nu fie prea serioși, închiși și strâmbați – pentru că asta nu m-ar fi motivat să mă țin de treabă în interesul meu.

A contat mult pentru mine când am găsit o echipă de terapeuți care te fac să vii cu drag la tratament. Îi aud mereu povestind și glumind între ei și cu pacienții clinicii, iar asta ne ajută să ne relaxăm și să uităm de efort și durere.

Roxana și Thomas sunt răbdători și deschiși în comunicare și în relația cu pacienții. Îți explică în mod repetat exercițiile până le reții și le efectuezi corect, mai întâi la sală și apoi singur la domiciliu.

Acum durerea îmi revine mai greu, doar după un efort intens. De exemplu, atunci când am împodobit casa de sărbători, a revenit temporar durerea de spate, dar mi-am făcut întinderile și exercițiile la saltea recomandate de Thomas și m-am simțit imediat mai bine.

Cel mai spectaculos efect este faptul că, pentru prima oară în viață, stau mai drept, nu mai sunt cocoșat de spate. Nu mă mai deranjează să stau cu umerii drepți, în timp ce înainte simțeam nevoia să stau mereu aplecat din umeri. Când m-am uitat în oglindă, într-o dimineață, am constatat cu uimire că – după doar o săptămână de tratament – mi s-a îmbunătățit postura și mi-a dispărut cocoașa. Nu mă așteptam la așa ceva.

Combinația de kinetoterapie cu masaj este magică. Fac exerciții simple, dar eficiente, cu bastonul și banda elastică, cu greutatea proprie a corpului, la saltea, spalier și bicicletă. Alături de masajul Roxanei, care m-a ajutat să scap de contracturi, am încredere că este programul complet potrivit pentru afecțiunile mele.

Am de gând să revin anual la clinică, poate și mai des, doar să beneficiez în continuare de abonament de la firmă și să îmi permit financiar.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?