După fizioterapie și kinetoterapie mi-am recăpătat mobilitatea umărului și pot lejer să fac, din nou, cele mai dificile mișcări

După fizioterapie și kinetoterapie mi-am recăpătat mobilitatea umărului și pot lejer să fac, din nou, cele mai dificile mișcări

187 de articole

Învățătoarea Ana Nicoară se confrunta în ultima vreme cu dureri persistente în zona articulației umărului stâng. Își mișca tot mai greu mâna atât ziua, cât și noaptea. Unguentele folosite îmi ameliorau durerea doar pe termen scurt.

Problemele de mobilitate a mâinii au determinat-o să se adreseze pentru un consult profesorului dr. Dan V. Poenaru. Ortopedul experimentat a diagnosticat imediat tendinita și periartrita scapulo-humerală.

Fiind și pacient al clinicii Socrates, profesorul emerit Poenaru i-a recomandat doamnei Nicoară să se adreseze cu încredere dr. Armand Gogulescu.

„Am numai cuvinte de laudă la adresa personalului Socrates Clinic. Atât medicul, cât și terapeuții sunt niște profesioniști adevărați.

Un medic adevărat precum dr. Gogulescu te ascultă cu atenție și răbdare, găsește tratamentul adecvat afecțiunii tale și îți redă încrederea că te poți recupera. Are multă bunăvoință și profesionalism, ingrediente ce duc la rezultatele așteptate.

Terapeuții cu care am lucrat – Alexandra, Lili și Thomas – au manifestat mereu bunăvoință, îngăduință, înțelegere pentru limitele mele ca pacient. Au fost atenți și au avut răbdare cu mine. Au comunicat elegant și frumos și au fost tot timpul prompți. Nu m-au lăsat niciodată să aștept degeaba pe margine.

Tratamentul a constat într-o combinație de proceduri de fizio și kinetoterapie ce a inclus tens, laser, masaj și gimnastică medicală.

Sunt încântată de rezultate după cele două săptămâni de tratament. Dacă la început îmi era greu chiar și să mă îmbrac singură, acum pot lejer să fac cele mai dificile mișcări. Cu atenție și grijă să nu mă forțez, pot să-mi ridic din nou mâna și să-mi arcuiesc brațul stâng. I-am recomandat deja pe cei din echipa Socrates Clinic celor cu care am venit în contact în ultimul timp. Le-am povestit experiența mea reușită din clinică și le-am spus că, dacă întâmpină probleme asemănătoare, să nu ezite să se adreseze aici pentru tratament și recuperare.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?