Durerea era atât de mare încât îmi venea să plâng. Însă după 3-4 zile de electroterapie, ca prin minune, durerea a dispărut

Durerea era atât de mare încât îmi venea să plâng. Însă după 3-4 zile de electroterapie, ca prin minune, durerea a dispărut

187 de articole

Viorica Tiriteu este un vechi pacient al clinicii Socrates. Jurist la Casa de Asigurări de Sănătate Timiș, doamna Tiriteu ne-a trecut pragul clinicii de cinci ori în ultimii ani, cam de două ori pe an începând din 2019.

Acum a revenit din cauza durerilor acute din zona lombară joasă a coloanei vertebrale, pe fondul herniilor de disc și al unei radiculopatii.

„Durerea era atât de mare încât îmi venea să plâng. De fiecare dată când încercam să mă ridic de pe scaun, parcă îmi împlânta cineva un cuțit în spate. Nu puteam nici măcar să îmi îndrept spatele din cauza durerii.

Datorită fazei acute în care mă găseam, de data aceasta am făcut doar electroterapie, fără gimnastica medicală la sală. Alexandra s-a ocupat de mine și mi-a aplicat cu atenție curenții, laserul și ultrasunetul exact pe zona afectată.

După trei-patru ședințe, durerea a dispărut. Pe scara durerii, am evoluat rapid de la 9 (o durere intensă) la 0 (starea de bine). Mă simt foarte bine și pot conduce din nou mașina. Înainte de a apela la programul de fizioterapie, nu suportam nici măcar să apăs pe pedalele de accelerație și frână.

Activitatea îndelungată și sedentară de la birou, specifică muncii de jurist și poziția defectuoasă își spun cuvântul, chiar dacă în ultimul timp, la recomandarea domnului doctor Gogulescu, mi-am luat un scaun ergonomic.

D-l dr. Gogulescu este primul dintre medicii specialiști de recuperare pe care i-am consultat care – în urma diagnosticării și conversațiilor purtate – a ajuns la cauza și sursa profundă a problemelor mele de sănătate: se pare că am crescut brusc în înălțime în adolescență, eram o fată slăbuță și cu o musculatură puțin dezvoltată care nu a mai putut susține bine coloana. Apoi, sarcina mi-a accentuat și mai mult curbura din zona de mijloc a trunchiului.

Este un medic deosebit și se vede acest lucru din felul cum primește oamenii în cabinet și cum abordează conversația. Se interesează îndeaproape de toți pacienții săi și vine des la sala de tratament, din două în două zile, pentru a vedea cum te mai simți.

Alexandra este o terapeută foarte drăguță și amabilă. M-am simțit bine ori de câte ori am interacționat cu ea.

Toți terapeuții Socrates Clinic fac echipă bună și se ajută mereu între ei. E mare lucru să descoperi aici acest spirit de colegialitate care s-a pierdut în multe alte locuri de muncă, unde oamenii sunt mult mai individualiști. Deși componența echipei s-a mai schimbat de-a lungul timpului, se pare că domnul doctor i-a selectat întotdeauna bine.

Dacă terapeutul tău e ocupat cu un alt pacient, imediat intervine un alt terapeut, care e liber în acel moment, astfel încât tu, ca pacient, să nu fii nevoit să aștepți pe patul de tratament blocat de spate. Niciodată nu m-am simțit neglijată sau abandonată.

Cea mai bună dovadă a faptului că sunt tare mulțumită de rezultate și de atitudinea echipei terapeutice de la Socrates Clinic este aceea că am adus-o tot aici și pe mama mea pentru a se trata de durerile de umeri și de spate ce sunt inerente bătrâneții.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?