<strong>Echipa Socrates Clinic creează o atmosferă caldă și plăcută, ce generează pacienților o stare de liniște și mulțumire</strong>

Echipa Socrates Clinic creează o atmosferă caldă și plăcută, ce generează pacienților o stare de liniște și mulțumire

192 de articole

Maria Lera, manager Vodafone, suferă de spondilodiscartroză cervicală și durere lombară joasă, ambele pe fondul unor discopatii.

Cel mai mult o deranja spondiloza cervicală ce o făcea să își simtă gâtul înțepenit, imobil și iradia dureros pe sub ureche spre craniu.

Munca de birou, combinată cu condusul mașinii și perioada de sedentarism din timpul pandemiei i-au accentuat senzația dureroasă și disconfortul la nivelul gâtului.

Fiind abonată Regina Maria, la recomandarea unor prieteni care s-au tratat cu succes la Socrates Clinic, doamna Lera și-a programat o consultație la dr. Armand Gogulescu:

„Domnul doctor mi-a explicat clar de unde vine durerea pe care o resimt, pe ce zone și prin ce proceduri vom lucra și mi-a răspuns cu răbdare la orice întrebare pe care am avut-o.

Ambii terapeuți cu care am lucrat direct – Paula și Thomas – sunt de nota 10 plus. Paula este mereu cu zâmbetul pe buze și are niște mâini magice, ce fac minuni la masaj. Thomas a avut grijă să adapteze programul de gimnastică pentru cazul meu specific și mi-a recomandat un set de exerciții care s-au dovedit potrivite la fix.

Cu ajutorul masajului, curenților, laserului și întăririi musculaturii spatelui cu Imoove, cu bicicleta și prin exerciții la saltea și cu bastonul, durerea moderată pe care o resimțeam la început – estimată de mine la un nivel de 5-6 din maximum 10 – a devenit una minimă, doar de nivel 1.

Mă mai doare puțin dimineața, până îmi fac exercițiile și reapare doar seara, după efort prelungit. Nu mă împiedică, însă, să îmi desfășor activitatea și să conduc mașina.

M-au impresionat terapeuții Socrates Clinic. Sunt extraordinari, comunicativi și lucrează foarte bine în echipă la sala de fizioterapie. Se ajută între ei pentru a nu lăsa pacienții să aștepte.

Sunt o echipă foarte frumoasă, cum rar mai întâlnești și creează o atmosferă caldă și plăcută, ce generează pacienților o stare de liniște și mulțumire. Nu se uită urât la colegi și nu își adresează vorbe grele, cum se mai întâmplă în alte părți, ci își vin în ajutor la nevoie în mod firesc.

Am plecat cu voie bună din clinică după finalizarea tratamentului și nu mai sunt nevoită să iau zilnic pastile antiinflamatorii pentru a putea să mă mențin funcțională și eficientă. Fac regulat acasă exercițiile recomandate de Thomas și voi reveni negreșit în clinica Socrates din șase în șase luni pentru a-mi menține starea de sănătate.

Este cea mai dotată clinică din Timișoara pe care am întâlnit-o, ce te impresionează prin curățenie, căldură și luminozitate, prin profesionalismul și amabilitatea oamenilor.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?