Excelent este cuvântul care definește experiența mea la Socrates Clinic

Excelent este cuvântul care definește experiența mea la Socrates Clinic

187 de articole

Gianina Stan este jurnalist și specialist în promovare și publicitate. În data de 7 februarie a fost victima unui accident rutier. Un șofer care a adormit la volan a intrat direct în mașina în care se afla Gianina și colega ei.

S-a ales cu o dublă fractură extrem de dureroasă la încheietura mâinii drepte și la unul dintre oasele metacarpiene. După cinci săptămâni de stat cu mâna în ghips, s-a gândit că e vremea să își recupereze forța, mobilitatea și funcționalitatea mâinii.

„Fiica mea este prietenă cu un medic rezident aflat în anul VI de facultate la specializarea Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. A primit de la el o listă scurtă cu trei clinici bune de fizioterapie din Timișoara pe care mi le-a recomandat.

Am ales Socrates Clinic datorită proximității față de domiciliu. Locuiesc în Giroc și pot veni zilnic pe jos într-o plimbare până la clinică.

Din păcate, mâna nu îmi permite să conduc, nu am încă acest curaj și, ca atare, am căutat o clinică situată în apropiere.

Doctorul Armand Gogulescu m-a primit cu zâmbetul pe buze. Prin felul calm și sigur în care mi-a oferit toate explicațiile solicitate m-a făcut să rezonez cu el și să mă simt bine primită la Socrates Clinic.

Alexandra și Lili m-au cucerit prin felul în care îmi vorbesc și atenția cu care mă tratează. Masajul făcut cu grijă de Alexandra și exercițiile pentru forță și mobilitate cu gantere, mingi, benzi elastice și cercul recomandate de Lili m-au ajutat să diminuez semnificativ durerea resimțită, să îmi recapăt forța în mână și să ameliorez mobilitatea.

Pot din nou să tastez pe telefon și la calculator și, deci, să îmi practic meseria. Voi continua însă kinetoterapia până voi putea întoarce mâna din încheietură și voi avea din nou curajul de a conduce mașina.

Colega mea care s-a accidentat deodată cu mine face momentan recuperare la domiciliu, însă i-am recomandat călduros să vină și ea la Socrates Clinic. Nu a fost nevoie de multe cuvinte ca s-o conving. A fost suficient unul singur: excelent. Acesta e cuvântul care definește întreaga mea experiență la Socrates Clinic.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?