Exercițiile efectuate cu aparatul Imoove sunt antrenante și diverse, nici nu simți cum trece timpul

Exercițiile efectuate cu aparatul Imoove sunt antrenante și diverse, nici nu simți cum trece timpul

195 de articole

Tiberiu Sein este un economist și manager cu experiență. Încă de la naștere s-a confruntat cu o semipareză care l-a obligat să stea o vreme în ghips ca bebeluș și l-a lăsat cu sechele: umărul drept aplecat ușor într-o parte și deformări de coloană.

Dacă adăugăm faptul că prin natura activității de birou are o muncă sedentară, fizioterapia și sportul a trebuit să îi devină prieteni din tinerețe pentru a-și menține funcționalitatea și eficiența.

A dus o viață sportivă, fiind fotbalist și a făcut fizioterapie periodic atât la clinici din Timișoara, cât și la Băile Herculane. Apoi, a încheiat o colaborare cu MedLife pentru firma pe care o conduce, contractând abonamente medicale ce includ servicii de recuperare și fizio-kinetoterapie pentru angajați.

În anul 2017 a beneficiat de un pachet complet de servicii de fizioterapie la Socrates Clinic în calitate de partener medical MedLife. I-a plăcut mult la noi și a apreciat calitatea serviciilor. A rămas cu amintiri plăcute.

Apoi, a fost nevoit să apeleze la o altă clinică devenită ulterior partener MedLife în Timișoara, dar a fost nemulțumit de faptul că nu i s-a oferit tot ceea ce era inclus în pachetul de servicii negociat cu furnizorul de abonamente medicale, nici din perspectiva numărului de servicii, nici din cea a timpilor de tratament și atenției dedicate pacienților.

S-a bucurat de aceea atunci când a aflat că am reluat colaborarea cu MedLife și a fost unul dintre primii pacienți ce au revenit la noi în clinică în calitate de abonat MedLife.

„Am revenit la Socrates Clinic cu un diagnostic de spondilodiscartroză cervico-dorso-lombară și tasări vertebrale. Când trebuia să conduc mașina, în scurt timp după ce mă urcam la volan mi se bloca musculatura spatelui și nu mai puteam conduce. Era foarte neplăcut.

Am început cu curenți și masaj cervical, ajutat de Alexandra, iar sub îndrumarea lui Thomas am descoperit beneficiile aparatului Imoove – care nu se afla în 2017 în dotarea clinicii Socrates, atunci când am fost eu aici prima oară.

Am combinat diversele programe oferite de Imoove, de la programul special pentru spate la programele sportive adaptate pentru tenis, schi sau fotbal, ce simulează fidel mișcările efective ale sportivilor.

Imoove mi se pare un aparat revoluționar, care îți lucrează fiecare parte din corp și reprezintă o terapie prin mișcare unde, prin combinarea exercițiilor și programelor, îți poți lucra tot corpul. În plus, exercițiile sunt antrenante și nu te plictisești deloc, nici nu simți cum trece timpul.

Nu mă mai doare spatele și pot din nou conduce autoturismul perioade mai lungi de timp. Sunt conștient că este doar o ameliorare a unei afecțiuni cronice, că trebuie să revin regulat pentru tratament în clinică și să efectuez zilnic, la domiciliu, exercițiile recomandate de Thomas și Robert.

Mă bucur că standardul serviciilor oferite de Socrates Clinic nu s-a redus între timp, ci a rămas la același nivel ridicat de profesionalism și grijă. Simt aceeași atenție acordată actului medical și terapeutic, iar condițiile de fizio-kinetoterapie sunt cele mai bune din Timișoara din punctul de vedere al curățeniei și dotării cu echipamente, din câte știu eu.

Am încredere totală în calitatea profesională a medicilor și terapeuților clinicii și i-am recomandat familiei și colegilor mei. Aici, fiecare pacient este tratat așa cum trebuie, cu grijă și cu atenție arătată concret prin fapte, comportament și limbaj.

Terapeuții Socrates Clinic au multă răbdare cu fiecare pacient și îți explică pe îndelete exercițiile pe care trebuie să le repeți și înveți. Nu se grăbesc să scape de tine, ci îți acordă importanța și atenția de care ai nevoie.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?