În 15 octombrie dăm startul competiției „Bursele de excelență Socrates Clinic”​

În 15 octombrie dăm startul competiției „Bursele de excelență Socrates Clinic”​

195 de articole

Îi vrem alături de noi pe cei mai buni dintre cei mai buni studenți și absolvenți de fizio- și kinetoterapie. Deoarece la Socrates Clinic cultivăm pasiunea pentru excelența profesională. 

Socrates Clinic a însemnat întotdeauna cei mai empatici, deschiși comunicării și dedicați profesiei medici și terapeuți care lucrează cu cele mai performante dotări, cu echipamente de top, într-o locație modernă și luminoasă, pentru a livra cea mai largă și diversă paletă de proceduri terapeutice, ce răspund unei game largi de patologii. 

bursa de excelenta socrates clinic

Socrates Clinic a fost întotdeauna o pepinieră de talente și locul unde tinerii fizio- și kinetoterapeuți ambițioși și talentați au putut să învețe cu adevărat meserie. 

Prin programul „Bursele de excelență Socrates Clinic” ce susține tinerii ambițioși, empatici, dedicați profesiei și talentați, Socrates Clinic se implică în educarea tinerei generații. 

Prima care a răspuns invitației noastre de parteneriat pentru pregătirea practică a studenților a fost conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara prin persoana domnului rector, profesor univ. dr. Octavian Crețu. Îi mulțumim public pentru deschiderea manifestată. Ca atare, studenții din anii I, II și III înscriși la studii de licență la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara – specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare – pot deja să își pregătească dosarul de candidatură pentru prima etapă, eliminatorie, a selecției noastre care se va finaliza în 13 noiembrie 2020. 

Au nevoie de două scrisori de recomandare din partea unui profesor, mentor sau îndrumător și de copia foii matricole care să dovedească rezultate școlare meritorii, ce îi clasează printre primii 10% studenți din anul lor de studii. 

Bursele de excelență Socrates Clinic

Cei cinci finaliști selectați vor parcurge apoi etapa de interviu și o perioadă de practică în cadrul clinicii în urma căreia vom selecta beneficiarul bursei. Vor avea alături de ei un mentor în persoana medicului primar dr. Armand Gogulescu, owner-ul clinicii Socrates și doi coordonatori de practică selectați dintre cei mai experimentați fizioterapeuți și kinetoterapeuți ai clinicii noastre. 

Pe lângă bursa lunară pe care o va primi de la noi timp de 9 luni pe an până la finalizarea studiilor de licență, câștigătorul își va putea efectua toate stagiile de practică în cadrul clinicii Socrates și va avea asigurat la absolvire un loc de muncă în Timișoara, chiar în domeniul de pregătire și specializare. 

Informații suplimentare privind condițiile pe care trebuie le îndepliniți pentru a putea candida la calitatea de bursier Socrates, calendarul competiției și conținutul dosarului de înscriere le puteți afla direct de la secretariatul Facultății de medicină, de la Societatea Studenților în Medicină din Timișoara sau printr-un mesaj adresat clinicii pe pagina noastră de Facebook sau la adresa de e-mail recuperare@socratesclinic.ro, cu subiectul „Solicitare detalii competiție Bursele de excelență Socrates Clinic”. 

Socrates Clinic este locul unde înveți cu adevărat meserie și te expui la noutățile de ultimă oră în pregătirea practică de specialitate. 

*    *    *

Sperăm ca în curând să putem anunța public și faptul că studenții din anii I, II și III înscriși la studiile de licență ale Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest Timișoara – specializarea Kinetoterapie și motricitate specială – pot participa în egală măsură și în aceleași condiții la competiția de acordare a bursei noastre de excelență. Depinde doar de deschiderea manifestată de conducerea Universității de Vest și Facultății de Educație Fizică și Sport. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?