La Socrates Clinic, am întâlnit oameni extraordinari, dedicați pacientului

La Socrates Clinic, am întâlnit oameni extraordinari, dedicați pacientului

187 de articole

Alin Graure este cofetar și, prin natura meseriei, stă mult în picioare.

Acum 5 ani i-au început durerile de spate care l-au trimis la medicul de familie și la specialist, iar în urma investigațiilor imagistice a fost diagnosticat cu o durere lombară joasă pe fond de hernie de disc și spondilodiscartroză cervico-dorso-lombară.

Fiind aproape de locuința sa, la doar 10 minute, Alin a ales să se trateze la Socrates Clinic. Acum, după cinci serii de tratamente periodice pentru afecțiunile sale cronice, nu regretă alegerea făcută:

„Am întâlnit oameni extraordinari la Socrates Clinic. Atunci când m-am ținut de recomandarea medicului și am venit la tratament de două ori pe an, primăvara și toamna, durerile mele de spate au fost ținute sub control.

Din păcate, în timpul pandemiei, m-am mai lăsat pe tânjeală și, în loc de două serii de tratamente anuale, am făcut doar una. Atunci când am sărit peste tratamentul de primăvară, m-am confruntat prin luna iunie cu o durere și mai mare decât de obicei, care m-a readus automat la clinică.

În mod obișnuit, lucrez la cofetărie între 8 și 14 ore pe zi, cu o pauză de 10-15 minute la fiecare trei ore, când pot să stau pe scaun. Dacă mi-am făcut fizio-kinetoterapia la timp, pauza aceasta este suficientă pentru a face față statului în picioare pe toată durata zilei. În caz contrar, mă apucă durerea de spate înainte de a trece cele trei ore și sunt nevoit să iau pauze mai dese.

Pe o scală a durerii de la 1 la 10, am venit de această dată la tratament cu un scor inițial de 7, ce presupune dureri frecvente și deranjante de spate și am terminat cele zece zile de fizioterapie cu un scor ameliorat de 3, când durerile au dispărut aproape complet, reapărând din când în când, doar la trezire, în funcție de poziția în care am dormit.

Domnul dr. Armand Gogulescu este un profesionist atent la nevoile fiecărui bolnav și un diagnostician priceput prin calitatea întrebărilor adresate și atenția cu care ascultă și interpretează răspunsurile oferite.

Paula și colegele ei de la masaj, curenți și ultrasunete se dedică total binelui pacientului, sunt săritoare și amabile. Îți pregătesc un pat de tratament imediat ce ajungi și se ocupă bine de fiecare în parte.

Thomas și Robert mi-au explicat și exemplificat fiecare exercițiu de gimnastică medicală și m-au urmărit să le execut singur în mod corect.

Am făcut cele două programe clasice de kinetoterapie pentru spate: Williams pentru patologia coloanei lombare și McKenzie pentru ameliorarea durerilor asociate herniilor de disc și reducerea presiunii asupra nervului sciatic. Am beneficiat și de diverse alte exerciții pentru creșterea forței musculare și întărirea centurii pelviene.

Am recomandat deja clinica Socrates colegilor mei de la lucru care au aceleași condiții de muncă și au nevoie de suport de specialitate pentru păstrarea capacității de efort și muncă îndelungată în picioare.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?