M-a impresionat oferta completă de servicii a clinicii Socrates, de la diagnostic la tratament şi vindecare

M-a impresionat oferta completă de servicii a clinicii Socrates, de la diagnostic la tratament şi vindecare

195 de articole

Avocatul Răzvan Covaci, senior partner „Kovacs & Covaci Law Office”, este un practicant pasionat al schiului, sport care îi aduce numeroase satisfacţii, dar, uneori, şi căzături care i-au provocat dureri la umăr, spate sau genunchi.

D-l Covaci are o relaţie medic-pacient mai veche cu dr. Armand Gogulescu, relaţie care s-a dezvoltat şi aprofundat în timp. Profesionistul în drept apreciază la specialistul în recuperare medicală şi fiziokinetoterapie atât explicaţiile pertinente şi punctuale, aplicate situaţiei sale personale, cât şi abordarea minuţioasă, atentă şi exhaustivă a istoricului pacientului (anamnezei) – ce garantează calitatea diagnosticului, bazat pe o experienţă şi tehnică de lucru bogată. Explicaţiile complexe şi complete privind alegerea metodelor de tratament care i-au fost oferite de către medic îl determină să afirme că nu a rămas cu nicio nelămurire şi nicio întrebare fără răspuns.

„Tributar fiind lucrurilor frumoase şi serviciilor de calitate din Occident, pot spune că Socrates Clinic se ridică la acelaşi nivel ca şi clinicile sportive din Austria unde m-am mai tratat pentru anumite lovituri de la sport, ba chiar depăşeşte standardul de amenajare şi dotare al acestora.

Spaţiile ample şi luminoase care respiră, primirea călduroasă din recepţie, designul modern şi amenajarea funcţională te impresionează încă de la prima vedere. Igiena şi curăţenia din interior te fac să ai încredere în calitatea serviciilor.

Apoi însă, eşti de-a dreptul cucerit de fiziokinetoterapeuţii tineri, amabili şi zâmbitori, printre care îi remarc pe Alexandra, Mădălina şi Răzvan. Fizioterapia şi masajul m-au pregătit corespunzător pentru exerciţiile de gimnastică medicală care cred că m-au ajutat cel mai mult să mă recuperez deplin.

Sunt un client fidel al clinicii deoarece cele 10 zile de tratament repetate atunci când simt că e nevoie mi-au ameliorat semnificativ starea de sănătate, eliminând aproape complet jena la mişcare şi durerea, astfel încât am putut să renunţ la calmante. Acum mai simt efectele căzăturilor doar atunci când se schimbă vremea şi mult diminuat, mai mult ca o amintire a păţaniilor din trecut.” 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?