Mă așteptam să fiu bine primit, dar Socrates Clinic mi-a depășit așteptările

Mă așteptam să fiu bine primit, dar Socrates Clinic mi-a depășit așteptările

187 de articole

Domnul Iancu Romeo, economist la Apele Române, suferă de ceva vreme de spondiloză cervicală cronică. Nu i-a dat niciodată prea multă importanță. Când apărea durerea, mai lua un anti-inflamator și un calmant și o ducea pe picioare.

Totuși, după o săptămână, durerea revenea, tot mai deranjantă. Avea dureri mari pe măsură ce stătea mai mult nemișcat la birou, iar după una-două ore deveneau insuportabile.

În plus, îi apăruse un țiuit neplăcut în urechi care era tot mai accentuat și nu prevestea decât probleme în privința echilibrului și riscuri de vertij.

„Colegii de la lucru mi-au recomandat clinica Socrates. Mi-au spus două lucruri: că aici tratamentele efectuate sunt cu efect, au rezultate bune și că pot veni și cu trimitere de la Casa de Sănătate sau de la asigurători privați.

După doar cinci ședințe de masaj, curenți, laser și kinetoterapie făcute cu Paula și Thomas, durerile de spate au dispărut, mai simt doar un mic deranj la umăr, iar țiuitul în urechi s-a diminuat semnificativ.

În fapt, singurul moment în care-mi mai apare senzația de amețeală este atunci când mă întorc brusc în pat de pe o parte pe cealaltă.”

Medicul și terapeuții i-au recomandat să încerce să slăbească și, de aceea, s-a decis să încerce o dietă mai slabă în calorii și să repete și acasă exercițiile învățate la sală.

„În tinerețe făceam sport – fotbal și atletism – dar la 14 ani am căzut dintr-un cireș și am făcut o fractură triplă la umăr care m-a împiedicat să continuu viața activă și mișcarea în același ritm.

Am învățat repede programul de exerciții recomandat – care include bicicleta ergonomică pentru brațe, întinderea unor benzi elastice, exerciții cu bastonul pentru zona cervicală și gimnastică la saltea.

Fizio-kinetoterapeuții Socrates Clinic sunt profesioniști și politicoși. Deși am venit la clinică în urma unei recomandări de la o persoană în care am încredere și mă așteptam să fiu bine primit, nu mă așteptam să fie chiar atât de bine și de plăcut. Mi-au depășit așteptările privind grija arătată față de pacienți și prin standardele occidentale ale terapiilor aplicate.

Eu sunt un om comod, mă urnesc greu, dar sunt ambițios și, atunci când încep un program, mă țin de el și îl duc la bun sfârșit.

Am recomandat deja clinica Socrates colegilor, prietenilor și soției mele pentru condițiile excelente și aparatura modernă”.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?