Mă simt în largul meu la Socrates Clinic, la fel ca acasă

Mă simt în largul meu la Socrates Clinic, la fel ca acasă

195 de articole

Doamna Corina Tirdea este un inginer software (IT-ist) care la vârsta de 44 de ani este la al treilea pachet de tratament la clinica Socrates pentru recuperarea după o mastectomie cu reconstrucție bilaterală:

„Am venit la Socrates Clinic la recomandarea unui vecin care a fost pacient aici. Eram în căutarea unei clinici bine dotate cu echipamente de recuperare care să ofere o gamă diversă de posibilități și proceduri de recuperare pentru o perioadă îndelungată de timp, prin kinetoterapie și gimnastică în bazin (hidrokinetoterapie).

Situația mea personală de sănătate nu îmi permitea să fac electroterapie (fizioterapie prin curenți electrici) – care este interzisă în asemenea afecțiuni.

Socrates Clinic era singura clinică privată de recuperare medicală din Timișoara care îndeplinea aceste criterii de selecție și răspundea tuturor așteptărilor mele.

Timp de trei luni fusesem obligată să stau mai mult nemișcată, întinsă la pat, după operație. Îmi doream să nu mă mai doară atât de rău spatele, speram ca durerea să devină suportabilă și fără analgezice. De asemenea, visam să mă pot mișca din nou bine, deoarece aveam mobilitatea afectată de amorțirea picioarelor, în special a degetelor de la picioare.

La începutul tratamentului mă durea spatele tot timpul, iar durerea era maximă. O percepeam la nivelul de 10 din 10 ca intensitate. Nu o mai suportam. Acum, după câteva săptămâni de recuperare, durerea s-a înjumătățit, dar este variabilă de la o zi la alta și depinde mult de vreme.

Când am venit prima oară la clinică nu puteam să mă dezbrac/îmbrac singură. Acum reușesc să mă descurc și am redevenit independentă, nu mai am nevoie mereu de ajutorul altcuiva.

Combinația de proceduri recomandate de domnul dr. Armand Gogulescu – hidrokinetoterapia în bazinul clinicii, masajul împotriva durerii, dar care îmi relaxează în același timp și mușchii spatelui, plus gimnastica medicală la sală – s-a dovedit a fi cea câștigătoare.

Masajul mă ajută să fiu mai puțin încordată și să fac mai ușor exercițiile la bazin și în sală. Mușchii omoplatului care au fost folosiți pentru reconstrucția mamară și-au mai revenit și s-a ameliorat și poziția omoplatului.

M-a surprins plăcut atitudinea întregului personal – de la recepție la medic și terapeuți. Am trecut în ultimul timp prin multe spitale și clinici și nu eram obișnuită cu această atitudine pozitivă. Toți au fost drăguți, înțelegători și răbdători cu mine.

Robert intră cu mine în bazin, îmi stă alături pe perioada tratamentului și își dă silința să mă ajute. Se simte că știe ce face prin recomandările personalizate pe care mi le adresează, adaptate la situația și nevoile mele.

Pentru că îmi doream să pot începe recuperarea cât mai repede, domnul doctor Gogulescu a găsit soluția pentru a nu mă amâna. Se străduiesc să rezolve pe toată lumea și să găsească soluții pentru fiecare.

Mă simt în largul meu la Socrates Clinic, la fel ca acasă. Vin aici fără stres. Nu vin doar pentru că trebuie, nu e un chin pentru mine, ci vin cu plăcere la tratament.

Sunt întrebată mereu cum mă simt și se străduiesc să îmi fie terapia confortabilă. Bianca reușește să-mi facă masajul într-o poziție în care este mai greu de aplicat și mai complicat pentru terapeut. Dacă întârzii puțin sunt înțelegători și mă așteaptă. De asemenea, nu sunt nevoită să stau mult până sunt luată la tratament.

Înainte făceam mult sport, iar descoperirea programelor de recuperare sportive oferite de aparatul Imoove – fitness, pilates și stretching (întinderi) pentru mușchii spatelui – mă ajută să variez zilnic programul de gimnastică medicală și să nu mă plictisesc.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?