Manipulări osteo-articulare de tip Yumeiho la Socrates Clinic

Manipulări osteo-articulare de tip Yumeiho la Socrates Clinic

187 de articole

Sergiu Sărăcin, unul dintre cei doi câștigători ai primei ediții a competiției pentru acordarea Burselor de excelență Socrates Clinic, este tehnician maseur autorizat în masaj de relaxare și anticelulitic, masaj reflexoterapeutic și terapeutic, dar s-a specializat și în tehnici de masaj și manipulări osteo-articulare de tip Yumeiho specifice medicinei tradiționale chineze și japoneze.

Terapia de redresare și restabilire a posturii corecte prin corectarea poziției oaselor pelvisului, cu ajutorul tracțiunilor, manevrelor și manipulărilor vertebrale, se adresează întregului corp care e tratat ca un tot unitar, relaxează mușchii prin fricționare, frământare și presare și îndreaptă oasele dislocate prin manipulări osteo-articulare.

Această terapie alternativă de tip Yumeiho este eficientă în programele profilactice de întreținere a sănătății pentru adulții tineri cu forme ușoare și medii de spondiloză cervico-dorso-lombară ce se confruntă cu dureri algice cu localizare la nivelul coloanei vertebrale.

De asemenea, Yumeiho ajută la tratarea durerilor de cap, migrenelor, durerilor de spate datorate afecțiunilor degenerative localizate în regiunea cervicală și dorsală superioară, limitărilor de mișcare în articulații (redorilor musculo-articulare care se manifestă pentru înțepeneală), diminuând totodată efectele produse de sedentarism și tulburările de statică și dinamică ale aparatului locomotor.

Sportivii se pot pregăti prin Yumeiho pentru recuperarea capacității de mișcare și efort, iar pacienții care au fost internați în spital pot beneficia de această terapie alternativă pentru recuperare după imobilizarea prelungită la pat. Medicii specialiști în recuperare medicală ai clinicii Socrates pot include pe parcursul unui program complex de recuperare medicală cu durata de 10 zile – pentru pacienții cărora li se potrivește această terapie alternativă – un număr de 3 ședințe extra de Yumeiho zonal, localizate pe regiunea cervico-dorsală superioară, cu durata de 15 minute fiecare și un cost suplimentar de 150 lei (50 lei/ședință).

Cele 3 ședințe vor fi distribuite echilibrat pe parcursul celor 2 săptămâni de recuperare constând în fizio-kinetoterapie și masaj terapeutic.

Florina Lera este una dintre pacientele care se tratează regulat la Socrates Clinic pentru spondiloză cervicală și a beneficiat recent de efectele terapiei Yumeiho aplicată cu ”mâinile de aur” ale lui Sergiu Sărăcin, după cum chiar ea s-a exprimat:”Mă plângeam de dureri de cap, iar Sergiu a încercat să mă convingă în primele zile să încerc și Yumeiho. La început eram reținută deoarece nu am mai făcut niciodată ceva asemănător. Însă, în timp, Sergiu mi-a câștigat încrederea prin explicațiile lui, cu felul lui calm, liniștitor și convingător de a fi. Am lăsat deoparte rezervele inițiale și am testat această terapie alternativă. M-am simțit extraordinar. Ajunsesem să iau 3 calmante pe zi pentru a scăpa de durere.

Cu Yumeiho, Sergiu mi-a luat durerea cu mâna. Cele 3 ședințe de Yumeiho combinate cu masajul, ultrasunetele și kinetoterapia la sală m-au făcut să mă simt mult mai bine și să pot reveni la locul meu de muncă static de casieră, încercând în același timp să îmi corectez postura la lucru unde stau mult timp nemișcată pe scaun. Aș reveni oricând la acest tip de masaj și mi-am trimis deja și colegii la Socrates Clinic”.Ileana Oneață are o deformare a coloanei lombare care a început să o deranjeze în ultimii 3-4 ani.

”Lucrez mult la birou, la laptop, fără prea multe pauze și exerciții fizice de întreținere. Poziția incorectă și sedentarismul mi-au intensificat durerile de spate. Recuperarea în sine realizată la Socrates Clinic prin fizioterapie, kinetoterapie și masaj, alături de ședințele de Yumeiho m-au ajutat să nu mai am dureri în zona cervicală și au redus mult și durerea în zona de jos a spatelui atâta timp cât nu depun un efort fizic însemnat și mă țin de programul de exerciții de gimnastică recomandat pentru acasă”.

Vă așteptăm și pe voi la Socrates Clinic să investiți timp și încredere și să testați efectele acestei terapii complementare derivate din medicina tradițională chinezească și japoneză. Sănătatea și starea voastră de bine merită o investiție de 150 de lei pentru a experimenta efectele Yumeiho. Unde te poți recupera pentru a regăsi starea de bine, funcționalitatea și mobilitatea de altădată și calitatea vieții?

Te așteptăm cu drag la Socrates ClinicTimișoara, Calea Martirilor 1989 nr. 1.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?