Medici inimoşi care recuperează destine

Medici inimoşi care recuperează destine

195 de articole

Profesionişti desăvârşiţi, cu ani buni de experienţă în spate, dar şi cu suflet şi empatie pentru pacienţii lor, care salvează, recuperează şi schimbă în bine destine, dându-le o nouă şansă la o viaţă normală, fericită, funcţională, mobilă, cu mai puţină durere şi suferinţă. Aşa sunt medicii cu care colaborează Socrates Clinic. 

Am pornit această serie de interviuri tocmai pentru că ştim importanţa pe care o are recomandarea medicală potrivită, făcută la momentul potrivit, celui ce are nevoie de recuperare medicală. Pentru că un sfat bun şi deschiderea în faţa colaborării între specialişti oferă noi perspective bolnavului pentru o viaţă sănătoasă. Pentru că înţelegem diferenţa dintre concentrarea strictă pe specialitatea fiecăruia, pe preocuparea individuală a medicului prescriptor de medicamente şi intervenţii chirurgicale şi calea empatiei, a inteligenţei emoţionale care ţine cont de interesul pacientului pe termen lung. Pentru că vrem să plasăm binele dumneavoastră deasupra intereselor înguste, de moment, ale furnizorilor de medicamente şi prestatorilor de servicii medicale. 

Am stat de vorbă cu medici specialişti în reumatologie, neurologie, neurochirurgie şi ortopedie ce se bucură de o reputaţie profesională solidă în rândul pacienţilor şi care practică izbutit abordarea interdisciplinară a medicinei în beneficiul pacientului şi pentru potenţarea efectului terapeutic al unei abordări holistice. 

O abordare completă, care integrează tratamentul medicamentos cu prevenţia şi recuperarea medicală complexă, procedurile de fizio-kinetoterapie şi intervenţiile chirurgicale atunci când abordarea preventivă şi tratamentele conservative sunt insuficiente sau intervenţia preventivă de recuperare medicală este tardivă. 

Procedurile de recuperare medicală ajută, completează şi potenţează celelalte intervenţii terapeutice de specialitate prin tonifierea musculară, creşterea mobilităţii şi flexibilităţii articulaţiilor şi forţei musculare. 

Se evită astfel sau se amână intervenţiile chirurgicale care nu sunt urgente sau imperios necesare, se reduce dependenţa bolnavilor de tratamentul medicamentos antiinflamator şi antialgic, fapt ce limitează efectele sale adverse, obţinându-se întreţinerea pe termen lung a stării de bine, redând funcţionalitatea normală a aparatului locomotor. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?