Medicii și terapeuții Socrates Clinic îți dau o stare de bine fizică și mentală care produce endorfine, motivație și încredere

Medicii și terapeuții Socrates Clinic îți dau o stare de bine fizică și mentală care produce endorfine, motivație și încredere

195 de articole

Doamna Laura Cismaș este profesor universitar la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara.

La Socrates Clinic se află la tratament pentru a doua oară. Prima dată a venit pentru o problemă articulară la genunchi, iar acum face fiziokinetoterapie datorită unei spondilodiscartroze cervicale, dorsale și lombare:

„Cu prima ocazie când am beneficiat de serviciile clinicii Socrates am remarcat că sunt rezultate și m-am simțit mai bine.

Așa că, atunci când sedentarismul și munca prelungită la calculator au început să își spună cuvântul, am decis să nu mai amân și să revin imediat la tratament.

Domnul dr. Armand Gogulescu este un bun profesionist, dedicat și răbdător care – după ce te ascultă și te consultă cu atenție – îți explică cuprinzător și cu claritate care sunt cauzele problemei cu care te confrunți și beneficiile tratamentului recomandat.

De data aceasta, tratamentul meu a constat în curenți, masaj terapeutic, kinetoterapie și drenaj limfatic cu aparatul Endopress.

Lili, Thomas și Robert m-au întâmpinat cu multă căldură și m-au antrenat treptat și ușor pentru a mă acomoda cu exercițiile la saltea, spalier și bicicletă. Nu prea mai făceam multă mișcare în afară de plimbările zilnice cu cățelușa mea, așa încât a trebuit să introduc o parte din exercițiile învățate la sala de gimnastică și în rutina mea zilnică de acasă.

Medicii și terapeuții Socrates Clinic îmi dau o stare de bine fizică și mentală care produce endorfine, motivație și încredere că pot face față unui efort fizic în fiecare zi pentru a mă antrena.

Înainte de a începe procedurile de fiziokinetoterapie, mă durea spatele și nu mai puteam lucra mult timp pe laptop. Mă durea și când se schimba vremea și oboseam imediat, după un sfert de oră în fața calculatorului. Acum pot sta mai mult la calculator, dar m-am învățat să îmi programez singură pauze de refacere și mișcare pentru a nu ajunge din nou în aceeași situație peste un anumit timp.

M-am întâlnit deja cu o colegă de la Facultatea de Informatică aflată și ea la recuperare la Socrates Clinic și recomand cu drag serviciile acestei clinici tuturor profesorilor sedentari și solicitați de munca prelungită de la birou.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?