Medicii și terapeuții Socrates Clinic transmit speranță, încredere, optimism și reziliență pacienților clinicii

Medicii și terapeuții Socrates Clinic transmit speranță, încredere, optimism și reziliență pacienților clinicii

195 de articole

Angajații clinicii noastre sunt buni psihologi în relația cu pacienții noștri dragi.

Acesta este unul dintre micile secrete ale succesului clinicii Socrates, unul dintre motivele pentru care suntem apreciați și recomandați.

Capitalul psihologic prețios al medicilor și terapeuților noștri se transmite empatic, prin comunicarea și gesturile lor, în capital psihologic al pacienților noștri.

Pacienții noștri își redobândesc speranța, recapătă încredere în puterea lor de a se recupera, redevin optimiști față de viitor și, toate acestea îi ajută să își crească reziliența și să depună constant eforturi susținute pentru a-și duce la bun sfârșit programul terapeutic început.

Prin zâmbetul lor, prin încurajările calde adresate și prin vorbele bune, prin optimismul tineresc și încrederea transmisă de gesturile lor sigure și profesionale, oamenii Socrates Clinic devin molipsitori și contagioși în starea de bine și atmosfera din clinică.

În sutele de conversații aprofundate pe care le-am purtat de-a lungul timpului cu pacienții clinicii Socrates revin ca un laitmotiv următoarele afirmații:

-mi-am recăpătat speranța că mă voi face bine

-am redobândit încredere că îmi voi recâștiga mobilitatea și funcționalitatea

-m-au încurajat să gândesc mai optimist

-m-au îndemnat să nu renunț la început, atunci când mi se părea greu orice efort și mă încerca durerea

Când se gândesc să înceapă un tratament și vin la prima consultație, mulți dintre pacienții noștri sunt descurajați. Și-au pierdut încrederea în capacitatea lor de a se face din nou bine, sunt anxioși și pesimiști și cred că procesul lor de vindecare și recuperare va dura mai mult decât au ei capacitatea să îndure.

Noi le oferim însă un orizont credibil și fezabil de timp, un obiectiv personal realizabil prin voința lor, un rezultat care stă în puterea lor și capacitatea de a depăși obstacole și bariere pentru un viitor mai bun.

Pas cu pas, încurajați și susținuți constant de personalul Socrates Clinic, ei își recapătă încrederea, speranța și optimismul și devin rezilienți în fața încercărilor vieții și bolii.

Ceea ce îi face recunoscători, iar pe noi fericiți că am putut contribui la starea lor de bine și sănătate.

Pentru că oamenii Socrates Clinic sunt oameni buni înainte de a fi profesioniști desăvârșiți. Și asta se simte. Zi de zi.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?