Noile aparate de gimnastică medicală și recuperare și-au ocupat locul cuvenit în sala de kinetoterapie de la Socrates Clinic

Noile aparate de gimnastică medicală și recuperare și-au ocupat locul cuvenit în sala de kinetoterapie de la Socrates Clinic

187 de articole

Oferta Socrates de recuperare medicală prin kinetoterapie cu ajutorul aparaturii speciale de gimnastică s-a diversificat prin dotarea clinicii noastre cu echipamente inovative de ultimă generație printre care placa Imoove de echilibru musculo-postural pentru un antrenament complet al diverselor grupe musculare. 

All in one pentru frumusețe, vitalitate, forță, echilibru și suplețe

imoove 600

Aparatul Imoove 600 – singurul din partea de vest a țării – oferă o gamă largă de programe pentru reabilitare, sport, fitness, fizioterapie și prevenirea îmbătrânirii osteo-articulare și musculare.

Într-o viață urbană dominată de sedentarism, practicarea regulată a activității fizice îmbunătățește nu doar forma corpului, ci și starea de bine psihic și capacitatea de concentrare. Alură și frumusețe, vitalitate și suplețe, anduranță și dinamism – toate se pot atinge prin aplicațiile practice ale Imoove. 

imoove 600

Sportivii amatori și profesioniști, tinerii cu o mobilitate redusă, dar și vârstnicii care vor să îmbătrânească frumos și sănătos își pot regăsi astfel echilibrul, forța, flexibilitatea și ținuta sportivă. 

Mișcarea naturală a vertebrelor și activitățile de rotație, flexie și extensie cuprinse într-o spirală funcțională eliptică contribuie la regăsirea echilibrului și coordonării motorii, dar și a eleganței posturii prin trezirea puterilor uitate, abandonate și adormite ale corpului nostru. Iar corpul răspunde natural invitației la regăsire și își recapătă în timp potențialul neglijat. 

Programul de antrenament se adaptează nevoilor personale ale fiecărui pacient în urma unei evaluări dinamice a nivelului de coordonare a membrelor superioare și inferioare. Măsurarea se realizează cu ajutorul senzorilor de la bord și durează doar un minut. 

Antrenamentele sportive, de reabilitare, reeeducare și recuperare medicală îmbunătățesc tonusul muscular, cresc flexibilitatea și stimulează echilibrul natural al corpului, dezvoltând sistemul motor și asigurând corectarea posturilor incorecte. 

imoove 600

În fizioterapie, Imoove asigură o recuperare mai rapidă și eficientă post-traumatică și post-chirurgicală, iar sportivii își pot recăpăta în scurt timp forma fizică după o accidentare și îmbunătăți pregătirea sportivă pentru prevenirea posibilității unor accidente viitoare prin creșterea flexibilității articulațiilor, îmbunătățirea coordonării motorii și formarea musculaturii. 

imoove 600

Imoove încetinește și contracarează efectele îmbătrânirii asupra mușchilor și articulațiilor prin exercițiile pro-age care stimulează tonusul, echilibrul și agilitatea, iar exercițiile dedicate fitness-ului vă pot ajuta să aveți un corp tonifiat, estetic, agil și armonios.

În plus, exercițiile cardio, sesiunile de întindere (stretching) sau exercițiile Pilates completează sfera de posibilități de recuperare și reabilitare care este inclusă în programele complete de antrenare oferite de acest aparat inovativ. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?