<strong>Nu simți efortul și oboseala, ci doar mulțumirea că le-ai făcut pe toate bine și astăzi</strong>

Nu simți efortul și oboseala, ci doar mulțumirea că le-ai făcut pe toate bine și astăzi

187 de articole

Bianca Pantelimon a fost performerul lunii noiembrie între fiziokinetoterapeuții talentați ai clinicii Socrates.

Dincolo de faptul că e harnică și modestă ca o furnicuță, mereu ocupată cu tratamentul unui număr important de pacienți Socrates Clinic, Bianca pune și tape-uri pentru cei ce aleg să își aline astfel durerea.

În ultima lună, ea a a avut inițiativa unor studii de caz interesante cu pacienți pe care i-a tratat și care s-au bucurat de un succes deosebit în recuperarea lor în clinica noastră.

„Te simți bine ca terapeut atunci când revin pacienții în clinică pentru un nou pachet de tratamente, te caută special pe tine și îți spun că s-au simțit bine în ultima vreme cu ajutorul tău”, ne încredințează Bianca.

„Mă bucur atunci când oamenii vin preventiv la tratament, înainte de a se acutiza din nou durerea și când răspund pozitiv la masajul și procedurile de electroterapie recomandate de medici.

Satisfacția și împlinirea vin de la sine, din mulțumirile pacienților. Dacă ei sunt mulțumiți de serviciile tale, și tu te simți performant, simți că evoluezi permanent.

Nu caut cu orice preț reușita, dar o accept ca pe ceva firesc și natural, ce vine din muncă, hărnicie, punctualitate și o viață ordonată.

În cei doi ani petrecuți deja la Socrates Clinic, am învățat mereu tehnici și proceduri noi, pentru a dobândi o experiență cât mai amplă, o expunere la o diversitate de cazuri și afecțiuni și pentru a evita să intru în rutină.

Zi de zi te antrenezi cu fiecare caz în parte, intri în ritm și, fiind concentrat la ceea ce faci, nici măcar nu simți efortul și oboseala, ci doar mulțumirea că le-ai făcut pe toate bine și astăzi. Ai dus încă o zi de muncă la bun sfârșit”, ne-a mai împărtășit ea.

O felicităm pe Bianca pentru atitudine și consecvență!

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?