Pachet terapeutic personalizat pentru tinerii corporatişti activi, sportivi şi dinamici

Pachet terapeutic personalizat pentru tinerii corporatişti activi, sportivi şi dinamici

187 de articole

Am gândit un pachet personalizat de servicii terapeutice pentru oamenii activi şi tineri din mediul corporatist, care practică de plăcere diverse sporturi ca amatori, dar şi pentru sportivii profesionişti.

Dacă jucaţi fotbal la sală sau vă place să ieşiţi din când în când la o miuţă cu colegii, dacă alergaţi o jumătate de oră în fiecare dimineaţă sau seară, dacă practicaţi înotul sau tenisul, acest pachet de servicii de stimulare a circulaţiei, reducere a inflamaţiilor şi durerii şi refacere a musculaturii este perfect pentru voi!

Propunerea Socrates Clinic include:

■ 10 şedinţe zilnice (o dată pe zi) de kinetoterapie individuală la sală, asistate de un antrenor (kinetoterapeut) personal experimentat

■ 2 aplicări săptămânale (o dată pe săptămână) de tapping (kinesio tapping) pe segmentul de corp cel mai afectat (spate sau genunchi sau umăr)

■ 2 sesiuni săptămânale (o dată pe săptămână) de terapie fascială, un masaj profund şi intens, cu efect de relaxare şi detensionare

Este combinaţia ideală pentru persoanele care desfăşoară activităţi sedentare la birou şi îşi suprasolicită apoi musculatura prin activităţi sportive intense practicate fără suficientă încălzire şi antrenament, suferind ulterior diverse simptome musculare (contracturi, spasme, întinderi sau rupturi), entorse, luxaţii sau acuzând dureri de spate sau genunchi.

Benzile elastice recomandate de medicii sportivi şi care au revoluţionat performanţa sportivilor profesionişti se mulează perfect pe articulaţii, susţin şi stabilizează muşchii şi articulaţiile, cresc circulaţia sângelui, atenuează durerea, reduc inflamaţia şi facilitează drenajul limfatic fără a vă limita mişcarea sau flexibilitatea. Secretul aplicării lor ţine de mărimea (lungimea), poziţionarea precisă şi gradul de tensionare a benzii aplicate (strânsoarea) – elemente decise în urma unei evaluări individuale de către kinetoterapeuţii noştri care au peste 2 ani de experienţă practică în aplicarea de benzi kinesiologice. Materialul utilizat este de cea mai bună calitate, fiind rezistent la apă.

Ţesuturile şi muşchii sunt conectaţi prin fascii, un înveliş al muşchilor, o reţea elastică şi subţire care îmbracă şi conectează toate ţesuturile. Sedentarismul duce la rigidizarea fasciei, la reducerea irigaţiei ţesuturilor, la tensionări şi contracturi musculare.

Prin terapia fascială se relaxează fascia superficială şi profundă şi se detensionează musculatura mai profund, mai intens şi de mai lungă durată decât printr-un masaj obişnuit de relaxare. Arta terapiei fasciale constă în cunoaşterea de către kinetoterapeuţii experimentaţi a punctelor de conectare a fasciilor pentru diferitele zone de musculatură dureroase şi contractate.

Efectul antalgic, antiinflamator, stimulant şi relaxant al combinaţiei de kinesio tapping şi terapie fascială vă va pregăti corespunzător pentru a maximiza şi optimiza eficienţa terapeutică a şedinţelor de kinetoterapie individuală din sala noastră de gimnastică – unde veţi beneficia de un program personalizat de exerciţii şi de asistenţa unui antrenor experimentat. 

Preţul pentru un pachet personalizat gândit de Marius Augustin Lucache, kinetoterapeutul Socrates Clinic pentru sportivii amatori şi profesionişti, este de 800 lei şi se întinde pe durata a două săptămâni (10 zile lucrătoare).

Cei interesaţi pot beneficia suplimentar şi contracost de servicii de hidrokinetoterapie în bazinul clinicii Socrates, la un tarif de 50 lei/şedinţă.

Pentru programări şi înscrieri pe lista de aşteptare pentru acest nou serviciu, vă rugăm să vă adresaţi direct recepţiei clinicii Socrates:

■ personal la sediul din Calea Martirilor nr.1, Timişoara

■ telefonic la 0356.262.127, 0773.840.070

■ printr-un e-mail trimis la recuperare@socratesclinic.ro

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?