Pacienții Premiere vor beneficia de facilități, reduceri și tratamente de calitate la Socrates Clinic

Pacienții Premiere vor beneficia de facilități, reduceri și tratamente de calitate la Socrates Clinic

195 de articole

Începând din luna aprilie 2018, Socrates Medical Center a încheiat un parteneriat de colaborare în prestarea de servicii de calitate și promovare reciprocă cu spitalul și policlinica Premiere.

Partenerii își vor recomanda reciproc serviciile și consultațiile medicale către clienții și pacienții lor, își vor oferi reduceri și facilități speciale și vor furniza feedback-ul primit din partea pacienților privind percepția calității serviciilor prestate de partener în vederea îmbunătățirii permanente a satisfacției clienților.

Parteneriatul este gândit ca o modalitate de eficientizare economică a activității, de extindere și fidelizare a clientelei și de promovare a unor servicii validate de piață din perspectiva calității și profesionalismului.

În cadrul colaborării, Socrates Clinic va furniza un portofoliu de servicii constând în consultație de recuperare medicală, tratament complex fizical-kinetic – laserterapie, electroterapie, masaj terapeutic, kinetoterapie, hidrokinetoterapie etc.

Spitalul Premiere este cel mai mare spital privat din vestul țării, cunoscut de-a lungul timpului ca o maternitate privată de succes și care și-a extins și diversificat activitatea în specialități complexe precum chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, ORL, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?