Paravanele ce separă paturile de terapie la Socrates Clinic îți oferă demnitatea, intimitatea și respectul de care ai nevoie ca pacient

Paravanele ce separă paturile de terapie la Socrates Clinic îți oferă demnitatea, intimitatea și respectul de care ai nevoie ca pacient

187 de articole

În luna iulie a acestui an, în toiul verii, doamna judecător Anca Cristoi s-a trezit brusc cu o neplăcută pareză facială pe partea stângă a capului.

Prezentată de urgență la un consult neurologic, doamnei Cristoi i s-a spus că afecțiunea se datorează probabil aerului condiționat și curentului din birou, dar este reversibilă prin recuperare.

Nefiind originară din localitate, pacienta a apelat mai întâi la o clinică oarecare, aleasă la întâmplare, pentru electrostimulare facială. După 15 ședințe și-a revenit doar în zona sprâncenelor, dar gura îi era în continuare strâmbă.

„I-am rugat pe terapeuții de acolo să mai schimbe locul unde îmi pun electrozii, dar ei continuau să mă trateze doar pentru zona feței în care îmi revenisem deja.

În căutarea unei soluții profesioniste, am solicitat o recomandare medicului meu de familie. M-a întrebat de ce nu încerc la Socrates Clinic, deoarece auzise de la mai mulți dintre pacienții săi că sunt mulțumiți de rezultatele acestei clinici.

M-am adresat pentru o consultație domnului dr. Armand Gogulescu care, după o anamneză atentă a statusului meu la acel moment – post pareza facială periferică stângă, mi-a recomandat 10 ședințe de electrostimulare cu electrozi în jurul gurii, acolo unde era localizată în acel moment problema, combinate cu masaj facial și gimnastică facială în oglindă.

Domnul doctor m-a încurajat de la început, garantându-mi o evoluție bună și o recuperare deplină dacă îmi voi da interesul și voi veni zilnic, cu regularitate, la tratament.

Bianca s-a ocupat cu atenție și dedicare de ședințele de electrostimulare și de masajul facial, iar Robert mi-a recomandat un program de exerciții de gimnastică facială în oglindă pe care le-am învățat prin repetare pentru a le putea face apoi și acasă.

Eu aflasem de pe Internet că există posibilitatea de a beneficia de masaj și gimnastică facială, dar până la Socrates Clinic nimeni nu îmi oferise concret aceste servicii terapeutice personalizate.

Efectele au fost spectaculoase și, după finalizarea celor 10 ședințe, mi-am revenit complet și arăt la fel ca înainte de a interveni pareza facială.

Medicul și terapeuții și-au dat mult mai mult interesul pentru evoluția mea favorabilă decât la cealaltă clinică, mi-au oferit soluții personalizate care au și funcționat, dând roadele așteptate.

De asemenea, spațiul compartimentat de la electroterapie îți oferă intimitatea și respectul de care ai nevoie ca pacient. Paravanele și perdelele ce separă paturile de terapie permit păstrarea demnității personale a fiecărui pacient cu problematica sa specifică și elimină senzația de spital unde ești tratat la grămadă cu toată lumea. Ai un spațiu de terapie dedicat doar pentru tine.

La cealaltă clinică, paturile erau înghesuite unul lângă celălalt, fără a fi separate prin paravane și am simțit personal jena pe care a avut-o un tânăr care trebuia să se dezbrace lângă mine pentru a fi tratat de afecțiunile de care suferea.

Fiind foarte mulțumită de rezultate și de felul în care am fost tratată, am decis să prelungesc pachetul standard de tratamente cu încă trei zile de presopunctură pentru eliminarea apei (drenaj limfatic).

Prin natura profesiei, stau mult nemișcată pe scaun, la birou și o cântărire cu un cântar inteligent îmi relevase faptul că am retenție de apă la nivelul picioarelor.

Clinica Socrates oferă și servicii de drenaj limfatic atât manual, cât și mecanic, iar domnul dr. Gogulescu a fost amabil să îmi includă în pachetul suplimentar de trei zile și procedurile pe care le-am făcut deja în primele 10 zile, pe lângă drenajul limfatic, pentru un efect benefic deplin”.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?