Profesioniștii din echipa Socrates Clinic sunt și oameni ca lumea totodată: primitori, disponibili, deschiși și glumeți

Profesioniștii din echipa Socrates Clinic sunt și oameni ca lumea totodată: primitori, disponibili, deschiși și glumeți

187 de articole

Inginerul Radu Răcelescu de la Aquatim este un fost sportiv de performanță. Practicant timp de 20 de ani al fotbalului în ligile a 2-a și a 3-a, a tranzitat în ultimii 12 ani către tenisul de amatori. Până nu demult juca tenis intensiv cu prietenii săi cam de trei ori în fiecare săptămână.

Deși în cei 30 de ani de practicare a sportului nu a avut probleme cu genunchii, în ultimul timp s-a instalat deodată durerea la cel stâng. S-a forțat să joace însă tenis în continuare, în ciuda semnalelor pe care i le trimitea corpul, iar inevitabilul s-a produs: în urma unui RMN a fost depistată o ruptură de menisc care a trebuit operată.

La recomandarea dr. Radu Prejbeanu care l-a operat a decis să înceapă cât mai curând recuperarea la Socrates Clinic. Obiectivul său personal era să poată relua practicarea tenisului cât mai repede:

„Am fost preluat cum se cuvine de întreaga echipă de la Socrates Clinic. Știind că nu sunt supraponderal și am avut mereu o viață activă și sportivă, visam să pot alerga din nou la șase săptămâni după operație și să reîncep apoi să joc tenis.

A trebuit să mă tempereze nițel și să mă învețe să am răbdare cu mine și cu recuperarea deplină a corpului meu. Am început cu proceduri mai puține și mai scurte și, treptat, întreg programul de recuperare a devenit mai intensiv și complex.

Curenții de la fizioterapie au contribuit la întărirea musculaturii de susținere a genunchiului bolnav, iar la kinetoterapie am lucrat la spalier, bicicletă, trepte, întins pe pat și mergând între barele paralele.

Thomas și Lili sunt profesioniști în abordare, fiind totodată și niște oameni ca lumea: primitori, disponibili, deschiși și glumeți. S-au ocupat îndeaproape de mine și am purtat permanent un dialog prietenos despre felul în care mă simt și evoluez.

Am început să pot merge mai accelerat, inclusiv pe bandă cu nivel mai ridicat de înclinare. Folosesc bicicleta cu încărcare mai grea, la un nivel mai ridicat de dificultate. Urc și treptele de terapie mai des, mai multe zile pe săptămână. Sper să pot reîncepe în curând alergarea.

Îmi place la Socrates Clinic deoarece oamenii sunt plăcuți și profi, locația respiră, e luminoasă și aerisită, iar aparatele de gimnastică medicală sunt profesionale.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?