Recomand Socrates Clinic deoarece aici mi-am atins toate obiectivele pe care le urmăream prin programul de recuperare

Recomand Socrates Clinic deoarece aici mi-am atins toate obiectivele pe care le urmăream prin programul de recuperare

195 de articole

Fiind din interiorul sistemului medical timișorean, în calitate de sales manager Medici’s, Nicoleta-Raluca Vintilescu cunoștea bine calitatea ofertei de servicii de recuperare medicală și fizioterapie a clinicii Socrates. Iar atunci când conjunctura a cerut-o, a apelat cu încredere la aceste servicii.

Primul eveniment nefericit ce a contribuit la decizia Nicoletei Vintilescu a fost accidentul sportiv de la schi survenit în anul 2019. În urma acestui accident, s-a ales cu o fractură de tibie la genunchiul stâng ce a trebuit operată de urgență, cu scoaterea meniscului extern și protezare cu material de osteosinteză. Acum, se apropie momentul în care va trebui scos materialul de osteosinteză, deci plăcuțele și șuruburile metalice vor fi eliminate.

Apoi, a urmat un eveniment fericit: nașterea unui copil. După ce a născut, tânăra mamă nu a mai putut face suficientă mișcare și nici recuperare, stând mai mult acasă pentru a avea grijă de fetița sa. Ceea ce a dus la atrofierea musculaturii piciorului operat.

În fine, al treilea eveniment de context ce i-a favorizat alegerea clinicii noastre ține de faptul că soțul ei este abonat MedLife, iar Nicoleta a putut să apeleze la abonamentul soțului pentru a-și deconta serviciile de recuperare medicală la Socrates Clinic.

Zis și făcut. Nicoleta, ajutată de kinetoterapeutul nostru Thomas Stoica, a finalizat cu succes un program de recuperare ce a avut ca obiective – atinse! – creșterea forței și masei musculare, îmbunătățirea mobilității piciorului operat prin exerciții de stretching, tonifierea musculaturii cu ajutorul masajului tonifiant, electrostimularea musculaturii coapsei și exerciții clasice de reluare treptată a efortului fizic prin flexie, extensie, genuflexiuni, urcatul și coborâtul scărilor și presa pentru picioare.

„Programul recomandat de unul dintre medicii specialiști ai clinicii Socrates, dr. Pekurar Mariana, m-a ajutat să îmi tonifiez musculatura atrofiată în zona coapselor pentru a preveni artrozele și să mă pregătesc fizic și psihic pentru reușita intervenției de scoatere a materialului de osteosinteză.

După o perioadă în care mă cam anchilozasem în lipsa mișcării și sportului, reluarea treptată a exercițiilor de gimnastică la sală mi-a făcut tare bine.

Îl apreciez mult pe Thomas deoarece se simte că îi place ceea ce face. Mi-a înțeles exact problema medicală și m-a ajutat să îmi ating obiectivele prin programul de recuperare. Vorbește frumos cu fiecare pacient și este mereu atent și amabil.

Îmi doream de mult să ajung la Socrates Clinic și apreciez faptul că este mereu curat, luminos, personalul este amabil, iar fetele de la recepție sunt drăguțe, înțelegătoare și flexibile cu programul unei tinere mămici care trebuie să fie prezentă aproape tot timpul alături de fetița sa. Într-un cuvânt, recomand terapeuții și serviciile Socrates Clinic pentru orice alți pacienți aflați în situația mea.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?