Recuperare respiratorie post-Covid

Recuperare respiratorie post-Covid

187 de articole

Se pregătește un proiect de lege prin care să existe un pachet integrat de servicii medicale de monitorizare post-Covid pentru persoanele cu venituri mici și medii, aceste servicii urmând să fie decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate.

Pacienţii care se recuperează post-Covid au nevoie de un program integrat, care să includă consulturi de specialitate la medic pneumolog, ORL, neurolog, radiolog, cardiolog, psihiatru şi de recuperare medicală pentru oboseală, dureri și slăbiciuni musculare, senzația de amețeală sau refacerea capacității respiratorii diminuate.

Mulți dintre ei resimt oboseală la mers sau la urcatul scărilor, de exemplu. Este nevoie de analize de sânge, de imagistică, iar pe baza screeningului este nevoie de un plan personalizat de intervenţie medicală.Pachetul integrat de servicii medicale de monitorizare post-Covid ar cuprinde un set de analize iniţiale, hemoleucograma, electroliţi, funcţie renală şi hepatică, troponina, proteina C reactivă, creatin kinaza, Ddimerii, BNP, feritina. Se efectuează Rx pulmonar, EKG, sumar de urină.

Pe baza rezultatelor, pacienţii vor fi îndreptaţi către specialităţile necesare – pneumologie, ORL, neurologie, cardiologie, psihiatrie, recuperare medicală. La final, pacientul primeşte un diagnostic complet, un tratament corespunzător şi o monitorizare pe termen lung.

Socrates Clinic vă oferă programe personalizate de recuperare respiratorie post-Covid pentru pacienții cu dispnee (dificultate în respirație), senzație de oboseală și scăderea toleranței la efort. Sunteți unul dintre cei peste 30.000 de pacienți din Timiș care s-au tratat și vindecat în urma infectării cu coronavirus?

Vă putem reda șansa la o viață normală și funcțională, la parametrii și calitatea pe care aceasta o avea înainte de boală și internare. Prin gimnastica medicală în sală cu biciclete ergonomice, bandă de mers și alergat, scări rulante și aparatul multifuncțional Imoove, cu exercițiile adaptate la piscina cu apă caldă, masajul terapeutic și electrostimularea high-tech construim un pachet complet de recuperare respiratorie pentru dumneavoastră.

De asemenea, studii clinice realizate recent de specialiști au dovedit că terapia cu laser MLS a îmbunătățit starea de sănătate degradată de inflecția cu Covid-19 a unui pacient cu obezitate morbidă și pneumonie severă. Terapia de regenerare profundă a organismului prin foto-biomodulare are efecte anti-inflamatorii semnificative.

Unde ne găsiți? Timișoara, Calea Martirilor 1989 nr.1
https://www.socratesclinic.ro/
recuperare@socratesclinic.ro
0356.262.127 0773.840.070

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?