Relaxare, echilibrare și detoxifiere prin masajul cald cu roci vulcanice

Relaxare, echilibrare și detoxifiere prin masajul cald cu roci vulcanice

187 de articole

Socrates Clinic lansează un nou serviciu pentru răsfățul și refacerea dumneavoastră: masajul de relaxare la cald cu roci vulcanice. 

Practicat într-un spațiu intim, liniștit și elegant, masajul cu pietre vulcanice poate vindeca leziuni articulare, înlătură stresul, îmbunătățește circulația periferică și este valoros în managementul durerii și contracturilor musculare. 

În timpul masajului, căldura plăcută emanată de pietrele vulcanice stimulează circulația sanguină și relaxează profund mușchii, favorizând transpirația și eliminarea toxinelor. Atunci când crește circulația sângelui la nivelul pielii, echilibrul organismului este favorizat prin detoxifierea accelerată a ficatului și rinichilor. 

Absorbția mai bună a uleiurilor esențiale utilizate în masajul de relaxare, prin pielea încălzită, pregătește mult mai bine musculatura pentru obținerea unor efecte de durată și la un nivel mult mai profund, cu ajutorul măiestriei maseurului calificat. 

Termoterapia se bazează pe existența canalelor energetice meridiane și prezența a șapte centri energetici (chakra) pe linia mediană a corpului, de-a lungul coloanei vertebrale, conectate cu diverse organe și funcții ale organismului. 

Stimularea chakrelor sau punctelor energetice cheie ajută la răspândirea rapidă a stării de bine în întreg organismul, iar masajul ritmic, prin alternarea formei și mărimii pietrelor utilizate și amplasarea lor în diferite părți ale corpului (umeri, genunchi, picioare, gât, coloană), oferă o relaxare profundă și de durată. 

Beneficiile masajului cu roci vulcanice sunt multiple, de la eliminarea toxinelor, diminuarea durerii și reducerea spasmelor musculare la ameliorarea problemelor articulare, stimularea circulației sanguine, eliminarea edemelor și vânătăilor și reducerea tensiunii arteriale. 

Aplicarea pietrelor calde în zona opusă celei afectate atrage fluxul de sânge din zona afectată și reduce tensiunea acumulată în musculatură. De asemenea, asimilarea oxigenului la nivel celular este sporită, fapt ce îmbunătățește semnificativ metabolismul. 

Există și contraindicații ale masajului cu pietre calde, în special pentru artrită, tendonită, întinderi musculare, zonele cu afectare vasculară cauzată de diabet, anemie, ateroscleroză sau arterioscleroză și pentru femeile gravide. 

Masajul de relaxare cu roci vulcanice este oferit la Socrates Clinic de fiziokinetoterapeutul nostru Cristina Mitar care s-a specializat printr-un curs de calificare în Stone Therapy. 

Pentru programări telefonice, vă invităm să ne apelați cu încredere la 0356.262.127 sau 0773.840.070. 

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?