Roxana și Thomas fac echipă bună împreună. Ne-am înțeles bine din prima

Roxana și Thomas fac echipă bună împreună. Ne-am înțeles bine din prima

187 de articole

Dorin Vasile Struță lucrează în sistemul bancar și locuiește în cartierul Braytim, nu departe de Socrates Clinic.

Într-o zi s-a hotărât vitejește să se apuce de unul singur să schimbe sistemul de prindere a perdelelor. Fără ajutor din partea altcuiva din familie. Nu s-a dovedit a fi cea mai înțeleaptă decizie deoarece s-a dezechilibrat și a căzut pe partea dreaptă, tocmai din vârful scării, lovindu-se rău la umăr.

Se întâmpla în luna martie a acestui an. A ajuns imediat la ortoped, ieșind cu diagnosticul de periartrită scapulohumerală și status post-contuzie la umărul drept.

Deși i s-a recomandat să facă recuperare când are ceva timp, o vreme s-a amăgit cu antiinflamatoare, creme și geluri de tot tipul. Dar durerea la umăr nu trecea cu niciun chip.

„Doctorul Armand Gogulescu și clinica Socrates erau deja în cercul meu de prieteni de pe Facebook. Ne cunoșteam personal de la bancă și urmăream cu atenție poveștile publicate despre alți pacienți ai clinicii care și-au recăpătat aici starea de bine și sănătate.

Într-o zi, am remarcat cu interes o postare în care se anunța reluarea colaborării clinicii Socrates cu MedLife. Ca angajat beneficiez de servicii medicale decontate pe baza cardului de abonat în sistemul MedLife și, indiferent de statutul social și nivelul veniturilor salariale, e întotdeauna preferabil ca măcar în parte să îți acoperi printr-un abonament plătit de angajator costul serviciilor medicale private.

Acesta a fost imboldul necesar să mă programez pentru un consult medical la dr. Mariana Pekurar care mi-a recomandat un program complex de recuperare constând în laser MLS, curenți, masaj și kinetoterapie. Roxana Pane și Thomas Stoica m-au însoțit în parcursul meu de proceduri zilnice de fizio-kinetoterapie.

Sunt deja la a șaptea ședință de tratament și mă simt mult mai bine. Înainte nu aveam aproape deloc mobilitate în articulația umărului și, din cauza durerilor deranjante, mă trezeam din somn de câteva ori pe noapte și stăteam pe marginea patului, așteptând ca durerea să cedeze în urma unguentelor aplicate. Eram și tare tumefiat în zona umărului.

Acum, inflamația și durerile s-au redus foarte mult. Mai simt un mic deranj doar atunci când dorm chiar pe partea dreaptă și presez direct, cu greutatea corpului, pe articulația umărului bolnav.

În fișa mea de tratament este notat că am început în prima zi cu o durere severă de umăr și acum mai am doar o durere ușoară, chiar minimă aș putea spune.

Copiii aceștia tineri care lucrează direct cu pacienții sunt niște oameni super faini. Ne-am înțeles bine din prima.

Masajul profund făcut de Roxana insistă chiar pe segmentul afectat, acolo unde mă doare și pregătește terenul pentru kineto.

Thomas mi-a adaptat exercițiile de gimnastică pentru a o lua ușor, treptat, pentru a fi suportabil pentru mine. Nu a insistat atunci când a simțit că mă doare prea tare. Important a fost să nu întrerup niciun moment exercițiile și să le pot continua în parte și acasă.

Fac exerciții diverse, la spalier și pe saltea, cu bicicleta de brațe, stretching cu benzi elastice și baston, scripeți, roata de umăr și gantere cu mici greutăți.

Gimastica la sală, flexiile, extensiile și rotațiile repetate zilnic m-au ajutat să îmi tonifiez musculatura și să cresc treptat amplitudinea mișcărilor pe care le pot face din articulația umărului drept.

Roxana și Thomas sunt deschiși, implicați și fac echipă bună împreună. Se interesează unul de la altul despre evoluția mea și se sfătuiesc cum să adapteze programul pentru a fi eu cât mai mulțumit.

Am primit și concediu medical pentru a putea să mă ocup 100% din timp de sănătatea mea. Asta mi-au recomandat și colegii pentru a mă reface cât mai repede, dar deplin.

Voi continua atâta timp cât va fi nevoie deoarece deja mă simt printre prieteni de încredere, cu care îmi fac poze pentru a celebra împreună micile succese.

Când am venit la clinica Socrates eram trist și morocănos. Acum a ieșit din nou soarele pe strada mea și mi-a revenit zâmbetul pe buze.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?