Și durerile voastre de cot sunt importante pentru noi!

Și durerile voastre de cot sunt importante pentru noi!

187 de articole

Sau, spus mai pe șleau: pe noi nu ne doare-n cot de durerea ta de cot! Dovada vie este pacientul nostru, domnul Viorel Martin.

S-a prezentat la consultație cu o durere surdă și deranjantă la cotul stâng, apărută de circa o lună.

Nici domnia-sa nu știe exact cauza problemei sale de sănătate: putea fi de la clima din mașină utilizată intensiv pe perioada caniculară sau de la orele prea numeroase de stat imersat în apa pentru tratamentul balnear din luna iunie, de la Geoagiu Băi.

Oricare ar fi explicația, durerea de cot era deranjantă, sâcâitoare. A întrebat în stânga și dreapta printre cunoscuți, a căutat și pe Internet – această mama Omida a timpurilor moderne – și a aflat de Socrates Clinic.

S-a bucurat atunci când a văzut că locația clinicii e în apropierea domiciliului său, domnul Martin locuind pe b-dul Liviu Rebreanu. În plus, fiind chiar cel a cărui firmă a instalat rețeaua de gaz în clădirea unde funcționează clinica, a fost curios să vadă cum a mai evoluat incinta pe care o cunoștea dinainte.

Zis și făcut. Domnul dr. Armand Gogulescu l-a descusut pe îndelete despre simptomele cu care se confruntă, a diagnosticat rapid epicondilita de cot stâng și i-a recomandat să înceapă imediat un program de fizioterapie ce a inclus patru proceduri: masaj, laser MLS, ultrasunete și curenți pe zona afectată.

Alexandra și colegele ei s-au ocupat îndeaproape de evoluția sa, iar domnul Martin este tare mulțumit de rezultate:

„Mi-a făcut bine de tot. După doar patru ședințe, mi-a trecut complet durerea de cot și am putut să lucrăm și pentru ameliorarea durerii de pinten calcanean de la piciorul stâng.

Locația clinicii era schimbată radical în bine față de cum o cunoșteam eu. E foarte frumos și elegant înăuntru, iar aparatura din dotare este nouă și performantă.

I-am testat puțin și pe terapeuți prin câteva discuții deschise și am înțeles că sunt oameni pregătiți, cu ani de facultate la Medicină în spate, care au ales profesia asta din pasiune pentru binele altor oameni suferinzi. Sunt deci profesioniști desăvârșiți, care știu cum să folosească optim aparatura modernă din dotare, dar sunt, de asemenea, prietenoși și serviabili cu pacienții.

Acum, la finalizarea celor două săptămâni de tratament, nu mă mai doare nici cotul, nici pintenul din călcâi. L-am întrebat pe domnul doctor la consultul final de control: mă mai primiți peste câteva săptămâni să continuăm tratamentul la talpă? Mi-a răspuns imediat: cum să nu, cu plăcere.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?