Socializare, recuperare și refacere activă pentru terapeuții Socrates Clinic la Arsenal Park!

Socializare, recuperare și refacere activă pentru terapeuții Socrates Clinic la Arsenal Park!

195 de articole

Masajul terapeutic, exemplificarea executării corecte a exercițiilor de gimastică medicală, statul în picioare lângă fiecare pacient la paturile de fizioterapie pentru aplicarea procedurilor prescrise de medici sunt activități fizice solicitante de zi cu zi pentru terapeuții Socrates Clinic.

Deși terapeuții noștri sunt tineri, energici și entuziaști, oboseala se acumulează și trebuie compensată din când în când cu pauze de recuperare activă prin sport, mișcare și activități dinamice în natură.

Și ce modalitate mai potrivită puteam alege pentru recuperarea și refacerea noastră activă decât activitățile diverse de aventură în pădure și înot disponibile printre atracțiile Arsenal Park.

Zis și făcut: Alexandra, Cristina, Bianca, Robert, Dan și Gino ne-am îmbarcat într-o aventură de week-end pentru încărcarea cu energie și povești a bateriilor.

Unii, mai sportivi, au preferat cățărările și drumețiile prin pădure, alături de bungee jumping de pe un turn cu cădere controlată de la o înălțime de 30 de metri. Alții, au lenevit la soare, făcând plajă și înotând în piscină sau alunecând pe tobogane. Am ales fiecare ce ne-a plăcut mai mult și am avut de unde alege. Am schimbat mediul și atmosfera, ceea ce a contat mult la tonus.

Cu toții ne-am petrecut serile împreună, stând de vorbă cu colegii în jurul focului. Am glumit, am râs mult și am fost împreună într-o experiență plăcută și reconfortantă.

De luni ne-am reîntors la lucru, cu o oboseală fizică plăcută, dar de altă natură decât cea obișnuită, cu amintiri memorabile și demne de povestit, mai relaxați psihic și mai energizați fizic pentru a fi din nou la întregul potențial în serviciul pacienților noștri. Un preludiu potrivit pentru concediile de peste vară.

Mulțumim domnule doctor pentru aventura și refacerea activă pe care ne-ați dăruit-o!

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?