Socrates Clinic a decis: performerul lunii august este fizioterapeuta noastră Liliana Mădălina Păun

Socrates Clinic a decis: performerul lunii august este fizioterapeuta noastră Liliana Mădălina Păun

195 de articole

În august am continuat procesul de evaluare lunară a performanței terapeuților clinicii noastre, pe baza unui set de 16 criterii de evaluare obiective și măsurabile.

Cele 16 criterii evaluează evoluția terapeuților spre măiestria profesională; însușirea de noi tehnici și proceduri terapeutice; calitatea interacțiunilor umane și comunicării terapeuților cu pacienții; dedicarea lor pentru ameliorarea stării de sănătate a pacienților de care se ocupă; colegialitatea; preocuparea pentru bunul mers al clinicii.

Primul câștigător a fost Robert, iar luna aceasta i-a venit rândul lui Lili.

I-am întrebat pe dr. Armand Gogulescu, ownerul Socrates Clinic și pe fkt. Alexandra Gherman, coordonatoarea terapeuților noștri prin ce s-a evidențiat Lili în cadrul evaluării:

„Față de luna precedentă, Lili a înregistrat o îmbunătățire vizibilă și spectaculoasă la majoritatea criteriilor de evaluare a performanței, îmbunătățire ce a reflectat atitudinea și activitatea ei consecventă în direcția așteptată de pacienți și de managementul clinicii. Practic, plecând de la un scor de 62%, Lili a atins la finele lunii un scor mult mai bun, de 80%.

Interesul său evident pentru creșterea performanței activității individuale s-a concretizat în multiple direcții. S-a preocupat în mod constant de menținerea și întreținerea funcționalității optime a aparaturii de fizioterapie în ceea ce privește cablurile și electrozii.

Numeroase recenzii publice pozitive de pe Facebook și Google adresate clinicii de pacienții noștri au menționat-o pe Lili, fapt ce a confirmat percepția bună rezultată cu ocazia consulturilor de control, cât și pe cea extrasă din chestionarele de evaluare a satisfacției pacienților.

Lili a propus pacienți cu o evoluție favorabilă a stării de sănătate și funcționalitate pentru realizarea de studii de caz, pe care le-a distribuit după publicare.

De asemenea, fiind unul dintre terapeuții ce oferă servicii de bandajare neuromusculară (medical taping) în cadrul Socrates Clinic ca urmare a perfecționării și specializării sale în acest sens, a decis să promoveze rezultatele acestor tratamente pe pagina de Instagram a clinicii.

Deși se ocupă în general de tratamentele de fizioterapie (electroterapie și masaj), Lili nu a ezitat să ceară sprijinul colegilor săi kinetoterapeuți – Robert și Thomas – pentru a  studia mai aprofundat modalitatea de programare a aparatelor de kinetoterapie și a putea astfel să ofere la nevoie o mână de ajutor în sala de gimnastică medicală.

Zilnic, Lili pune ordine în fișele de tratament ale pacienților care trebuie pregătite pentru consulturile de control și este un ajutor de nădejde pentru Alexandra, fiind maleabilă și manifestând interes pentru progresul său profesional”.

Am întrebat-o și pe Lili cum a perceput alegerea sa ca performer al lunii august printre terapeuții Socrates Clinic:

„Sunt ambițioasă din fire și îmi place să duc la bun sfârșit lucrurile pe care le încep. Am fost plăcut surprinsă să aflu că sunt performerul lunii august și pun acest lucru pe seama mobilizării mele datorate atât motivației intrinseci de a reuși, de a-mi demonstra că pot mai mult, cât și celei extrinseci, exercitate cu delicatețe și tact de către domnul dr. Gogulescu și de Alexandra. Rămân pe poziție și la fel de motivată și în viitor pentru a obține în mod constant rezultate bune în tratarea pacienților și în relația cu aceștia, contribuind astfel la obiectivul comun al clinicii și al colectivului nostru de terapeuți: binele pacienților ce ni se adresează”.

Cine va fi performerul lunii septembrie?

Vom afla la începutul lui octombrie.

Stați aproape.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?