Socrates Clinic a decis: performerul lunii iulie este fiziokinetoterapeutul nostru Robert Berecki

Socrates Clinic a decis: performerul lunii iulie este fiziokinetoterapeutul nostru Robert Berecki

187 de articole

În iulie am demarat evaluarea lunară a performanței terapeuților clinicii noastre pe baza unui set de 16 criterii de evaluare obiective și măsurabile.

Lunar, câștigătorul va fi adus la cunoștința pacienților noștri atât prin anunțarea sa publică în sala de kinetoterapie și în cea de fizioterapie, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Cele 16 criterii evaluează evoluția terapeuților spre măiestria profesională, însușirea de noi tehnici și proceduri terapeutice, calitatea interacțiunilor umane și comunicării terapeuților cu pacienții, dedicarea lor pentru ameliorarea stării de sănătate a pacienților de care se ocupă, colegialitatea și preocuparea pentru bunul mers al clinicii.

Cursa a fost strânsă, scorurile colegilor au fost apropiate, dar până la urmă Robert a fost declarat câștigător. Primul câștigător.

I-am întrebat pe dr. Armand Gogulescu, ownerul Socrates Clinic și pe fkt. Alexandra Gherman, coordonatoarea terapeuților noștri prin ce s-a evidențiat Robert în cadrul evaluării:

„Robert este întotdeaună săritor și disponibil să întindă o mână de ajutor. Este deschis la solicitările managementului și nu se limitează strict la ceea ce scrie explicit în fișa postului. Colegial, nu a refuzat solicitările adresate sub pretextul că nu le poate prelua. Este mereu interesat de evoluția și recuperarea pacienților săi și poți avea încredere să îi încredințezi cele mai complexe cazuri. Serios și consecvent, nu a coborât niciodată standardul serviciilor pe care le oferă. Răspunde prompt la rugăminți și este atent la problemele din jur, asigurându-se că echipamentele sunt mereu funcționale. Nu se dă în lături să strângă un șurub la o clanță, să schimbe un bec care s-a ars sau să înlocuiască rezerva cu apă potabilă atunci când se termină. Este, ca atare, un terapeut de bază în echipa noastră, omul bun la toate care se implică predilect la sala de kinetoterapie și la bazin, dar sare și în ajutorul colegelor în orele de vârf, pentru a prelua proceduri de fizioterapie și masaj. Poate să se ocupe deci cap-coadă, complet, de un pacient, cu toate procedurile din fișa sa de tratament. Iar feedback-ul primit de la pacienții săi – prin chestionarele de evaluare, la consultațiile de control și prin review-uri de pe Google și Facebook – este mereu la înălțime.”

L-am întrebat și pe Robert cum a perceput alegerea sa ca performer al lunii iulie printre terapeuții Socrates Clinic:

„Am rămas surprins. Nu știam despre această inițiativă și am fost plăcut suprins atunci când, la începutul programului de lucru, m-a izbit numele și imaginea mea din tabloul afișat în sala de kineto. M-au felicitat și pacienții care au remarcat acest lucru, mai ales cei recenți, care nu erau încă obișnuiți cu mine. Cred că am fost ales deoarece sunt un om activ și m-am implicat peste tot unde a fost nevoie. Nu am refuzat nicio solicitare deoarece vreau să câștig cât mai multă experiență și să fiu cât mai sigur pe intervențiile mele și pe ceea ce fac. Această alegere nu îmi va schimba abordarea, voi rămâne același, un terapeut motivat de performanță, învățare, colegialitate și binele pacienților.”

Cine va fi performerul lunii august?

Vom afla la începutul lui septembrie.

Stați aproape.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?