Socrates Clinic este cea mai dotată clinică de fizioterapie, cu cel mai drăguț și amabil personal din câte am întâlnit până acum, de când mă tratez în țară și în străinătate pentru dureri de spate

Socrates Clinic este cea mai dotată clinică de fizioterapie, cu cel mai drăguț și amabil personal din câte am întâlnit până acum, de când mă tratez în țară și în străinătate pentru dureri de spate

195 de articole

Teodor Ilincăi, un apreciat tenor român de operă, cu o carieră națională și internațională prestigioasă, care a susținut numeroase concerte alături de celebra soprană Angela Gheorghiu, a ales să se recupereze recent la Socrates Clinic pentru a-și ameliora durerile de spate, din zona lombară.

Născut în Mălini-Suceava, ultimul dintre cei 13 copii ai lui Neculai și ai Anei Ilincăi, Teodor a participat de mic la muncile câmpului, a mers la coasă și a lucrat în construcții – unde ridica greutăți care îi depășeau adeseori capacitatea. Era și sportiv, practicând fotbalul, dar și alte sporturi. Inclusiv vacanțele din timpul facultății de muzică le-a petrecut muncind.

Efortul depus a lăsat urme, iar primele semne și dureri de spate le-a avut încă din timpul liceului. Nu le-a băgat prea tare în seamă deoarece dispăreau de la sine după câteva zile.

„Lucrurile s-au complicat după ce nu am mai făcut atâta mișcare, când am devenit mai sedentar, luând și câteva kilograme în plus. Hernia de disc din zona lombară îmi dădea tot mai des de furcă.

Primul semnal serios de alarmă l-am primit în timpul unui turneu în străinătate din 2017, atunci când am avut prima criză lombară care m-a imobilizat la pat pe când mă aflam la Madrid. De atunci, am făcut frecvent fizioterapie la clinici din București și din străinătate.

În luna mai a acestui an, m-am angajat la Opera din Timișoara, iar săptămâna trecută, în 19 iunie, după un concert susținut la Viena am rămas din nou blocat de spate și nu m-am mai putut mișca deloc timp de două zile. Condusesem multă vreme mașina într-o poziție imobilă și cu pauze puține, iar stresul și efortul profesional și-au spus cuvântul.

Întors la Timișoara, am căutat de urgență o intervenție salvatoare pentru durerea mea acutizată de spate. Un coleg de la operă care este regizor de scenă mi-a recomandat pe domnul doctor Armand Gogulescu și clinica Socrates.

Am descoperit astfel cea mai dotată clinică de fizioterapie, cu cel mai drăguț și amabil personal din câte am întâlnit până acum de când mă tratez – și în țară, și în străinătate – pentru durerile de spate.

Tinerii fizioterapeuți ai clinicii Socrates sunt foarte bine pregătiți. Am rămas impresionat și de felul cum au grijă de ei, de faptul că sunt sportivi și că toți arată foarte bine și se mențin în formă. Sunt un exemplu de urmat pentru noi, pacienții, care – luați de valul solicitărilor profesionale – neglijăm sportul și mișcarea.

Domnul doctor Gogulescu m-a impresionat prin deschiderea sa spre dialog și răbdarea cu care se pliază pe problemele individuale ale fiecărui pacient, înțelegând specificul ocupației acestuia – de care ține cont atunci când personalizează tratamentul recomandat.

Alexandra Gherman – care s-a ocupat de tratamentul meu constând în curenți, laser și masaj terapeutic – a fost un interlocutor extraordinar, răbdător și plin de pasiune pentru meseria sa vindecătoare.

M-am simțit foarte bine după doar patru ședințe de fizioterapie, iar durerea lombară a scăzut pe scara durerii de la 6 la 2, fiind acum suportabilă și ușor de gestionat de către mine.

La recomandarea specialiștilor Socrates Clinic, am achiziționat și un brâu cu inserții metalice pe care îl port o parte din zi pentru a mă ajuta cu hernia mea de disc.

Voi putea merge acum la Zurich pentru a susține cele două spectacole cu Turandot pe care le am deja planificate, iar apoi, după o scurtă vacanță, voi reveni cu încredere la Socrates Clinic pentru a-mi completa și finaliza tratamentul.”

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?