Sportivii medaliați se refac după competiții la Socrates Clinic

Sportivii medaliați se refac după competiții la Socrates Clinic

195 de articole

La doar 15 ani, timișoreanca Rebecca Muller este deja vicecampioană europeană la box, la juniori, la categoria 50 de kilograme. Fiică a fostului pugilist Gabriel Muller de la clubul CFR Timișoara, Rebecca a luat-o pe urmele tatălui său – care îi este acum antrenor și model de reușită, ambiție și conduită sportivă, alături de antrenorul Sorin Gherghescu de la Box Club Drubeta.

Legitimată la Box Club Drobeta, Rebecca Michaela Muller a câștigat în acest an numeroase alte competiții sportive: International Bornemissza Tournement Boxing, disputat în Ungaria, la Heves, Cupa României, dar și Dracula Open Arad 2023, cel mai mare turneu de box amator organizat în Europa.

La venirea vacanței mari, tatăl ei o simțea obosită și stresată, iar cum în toamnă urmau o serie de competiții importante – campionatele naționale, balcaniada și mondialele – a trebuit să ia măsuri. Iată cum a procedat:

„Îl cunosc bine pe Cătălin Ștefu. L-am rugat să mă pună în legătură cu domnul doctor Gogulescu pentru a gândi un program de refacere după efortul fizic intens și încărcătura competițională deosebită. Rebecca avea nevoie să se refacă după munca solicitantă depusă în prima parte a anului.

La doar 15 ani, fata este curajoasă, inteligentă și muncitoare. Îi place să viziteze cât mai multe locuri din lumea întreagă în timp ce boxează pentru România. Gândește mult în ring și este o fire extrem de competitivă, care își dorește să câștige. Uneori, însă, tenacitatea o face să devină prea încordată și stresată, astfel încât este binevenită o pauză de recuperare pentru a putea continua.

Domnul doctor Armand Gogulescu a gândit un program complex de refacere a capacității fizice, constând în masaj, gimnastică medicală, hidrokinetoterapie în bazin, drenaj limfatic la membre, stretching și programul special de box al aparatului multifuncțional Imoove.

Alexandra, Robert și Thomas s-au ocupat îndeaproape de Rebecca. Au fost tare de treabă, i-au vorbit frumos, au întrebat-o unde o doare și ce să îi mai facă pentru a o ajuta să se refacă mai repede.

După doar opt zile de refacere, Rebecca este acum un alt om, mult mai relaxată atât la brațe și picioare, cât și la spate. Durerea a dispărut și este pregătită să reia antrenamentele zilnice de pregătire pentru competiții.

Îi mulțumesc domnului doctor Gogulescu și clinicii Socrates pentru ajutorul acordat într-un timp atât de scurt și pentru intervenția promptă care a venit la fix, chiar la momentul oportun”, ne-a declarat domnul Gabriel Muller, tatăl sportivei medaliate.

Clinica Socrates

Suntem aici pentru a vă ajuta să treceți victorioși peste suferință, să vă recuperați cât mai repede și complet starea de bine și de sănătate.

Unde ne găsiți?